onu cokdan göze almıslar ceren ben programdan cıktım bursa subeye gittim elden parayı almak için Sevgili danısmanımız atilla karsıma cıkıp 2 laf edemedi mutfakda saklandı sürekli mrb mrb okadar dı durum bu bıraksınlar bu işleri ben şuan vipedu ileyım adamlara dedimki paramı ne zaman alırım ozaman size getiririm para önemli değil bizim dediler ve parayı alasıya kadar tek bi gun sormadılar en son ben aldım paramı ne zaman getireyim ne zaman müsait olursan gel getir dediler. Uklaya gittim o kadar yoldan 1 cay vs icermisiniz diye sormadılar caylarındada degilim ama bunlar nezaket icabı yapılan sorulan seylerdir bu düzenbazlardan yakamı kurtardıgım için o kadar memnunumki anlatamam illede bizim 200-300 dolarımız diyen adamlardan ne beklenir allah askına diyorumki adamlara taksit yapsak su parayı mesela 100 giderken 100 de geldigimzde verelim yok ama taksit yaparız söle olur martın 20 sınden sonrakı bı gundu isterseniz ben + gulenay olarak 250 şimdi verirsiniz 250 sinide ds nizi basdırcagımız zaman verirsinizhaha saka gibi e 250 sını tmm hazıranda versek dedim o zaman kusura bakmayın ds nizi getiremeyiz bu kadarmı olunur para göz allah askına daha cok sey içimde ama yavas yavas kusuyorum hepsini ...
Bookmarks