Aynen dediğiniz gibi nisan ortalarında ben uçak biletimi hallettirdim, vize alamamam durumunda kensintisiz iade yapılacak şekilde...
Eğer bide bu sefer çok aşırı yoğunluktan vize tarihi çok sarkabilir mi? normal olarak şirketle haftaya 16 17 18 Mayıs gibi vize görüşmesini ayarlamasını istemiştim ama? yoğunluktan şimdiden ne zamana tarihi veriyolar tahimini bilginz var mı Ankara hakkında?
Ankara boş bildiğim kadarıyla Mayıs 20 den sonra yer vardır diye düşünüyorum.İstanbul sıkıntılı o konuda.Ne zaman gidiyorsun ABD'ye ?
Ankara boş bildiğim kadarıyla Mayıs 20 den sonra yer vardır diye düşünüyorum.İstanbul sıkıntılı o konuda.Ne zaman gidiyorsun ABD'ye ?
18 Haziran. Vize görüşmemde bir problem çıkacağını sanmıyorum ama herhangi bir red durumunda bir kez daha şansım olması açısından Hazirana sarkmasa keşke diye düşünüyorum ama hiç bir şeyden emin olamıyor ki insan. Sınavlara falan denk gelmesi falan filan çok sıkıntılı...
aynen benimde daha ds belgem gelmedi. ve 18 mayısta vize randevum var. Onuda geçtim isim soruşturmasına kalabilecek bir ismim var. İşim zor gibi bu sene bakalım hayırlısı.
aynen benimde daha ds belgem gelmedi. ve 18 mayısta vize randevum var. Onuda geçtim isim soruşturmasına kalabilecek bir ismim var. İşim zor gibi bu sene bakalım hayırlısı.
isim soruşturması nadir soyisimli falan olunca mı yoksa yaygın olunca mı oluyor yada neden oluyor şansa mı ?
Çok yaygın bi soyadına sahipsen soruşturmaya kalma ihtimalin var. Yılmaz, Kaya, Kılıç vb. gibi
Yani şuan ds formu gelmemiş ve vize görüşmesine Mayıs sonu Haziran başı gibi girecekler için isim soruşturması olayı direk ABD'ye gidememe gibi durum doğuruyor ortaya? (İsim soruşturmasında beklenen süreleri okuyunca forumda)
Bookmarks