Arkadaşlar merhaba11 Mayıs saat 7:30'a aldık randevumuzu, o tarihte giden başka birisi var mı? İzmir'den gideceğiz
![]()
Arkadaşlar merhaba11 Mayıs saat 7:30'a aldık randevumuzu, o tarihte giden başka birisi var mı? İzmir'den gideceğiz
![]()
Haydi bakalım hayırlısı olsun.Umarım hiç bir problem yaşamadan alırsınız vizeyiArkadaşlar merhaba 11 Mayıs saat 7:30'a aldık randevumuzu, o tarihte giden başka birisi var mı? İzmir'den gideceğiz![]()
ben de 11 mayısta izmirden istanbula gidiyorum vize içinaslında 11 nisanda ankarada olmuş bitmiş olması gerekiyodu ama sponsorun ds2019 belgemi yetiştirememesi yüzünden bir ay sonraya atıldı :S
İsteyerek mi bu tarihe aldınız yoksa konsoloslukta en yakın uygun zaman bu muydu?
Bilgisi olan,yeni vize alan arkadaşlar yazabilir mi bu hafta başvuranlardan en yakın hangi tarihe veriyorlar randevuyu?
ben daha almadım bileti akşam 10a alıp sabaha orda olmayı planlıyorum. siz kaça aldınız olmadı ben de o saate alıyım topluca gideriz vizeye![]()
ben de o otobüsü düşünüyodum zaten tek gidenler için tekli koltuk olması rahat oluyor dün nette bakarken dolu görünen 5-6 sizmişsiniztamam ben de en kısa zamanda alıyım saat olarak en iyisi o. otobüste görüşürüz o zaman
![]()
bende 11 mayısta gideceğim firmam öyle demişti ama daha kesin bir şey yok gidince karşılaşırız umarım
Benim görüşmem de 4 Mayıs saat 10'da. Umarım hepimiz alabiliriz (:
meraba arkadaslar bende o tarihte gidiyorum 11 mayis saat 8de.
benimde görüşmem 11 mayısta09:15'da bakalım hayırlısı olsun
![]()
Arkadaşlar bende 13 Nisan da İstanbul' dan aldım vizemi. Randevu saatinin önemi yok. Öğleden önce orada bulunmanız yeterli. Ama ne kadar erken giderseniz o kadar kısa sürer işiniz. Banka da sıra alır gibi görüşme sırası alıyorsunuz. Bir sorun çıkmazsa görüşme en fazla 1 dk. sürüyor. Görüşme ayaküstü oluyor. Ben içeri gidip oturup bir iki adamla kouşacağımı muhabbet edeceğimi zannediyordum ama öyle değil. Bankada işlem yaparmış gibi ayakta, gişede 45 sn. 1 dk. lık görüşmeden sonra size Türkçe '' İyi tatiller.'' deyip gönderiyorlar.![]()
Zaten burda seebell ve afraid benim randevu gün ve saatimde randevu almışlar onu düşünüyordum nasıl oluyor diyeNeyse herkese kolay gelsin vize görüşmesinde
![]()
Aynı saate 25 30 kişi veriyorlar.![]()
Bende 11 mayısta giriyorum şimdiden herkesin vize almasını temenni ediyorum iyi şanslar![]()
Ankara için geçen hafta başvuru yaptım vize görüşmesine, 2 mayıs'a verdiler en yakın.. (vize randevusu alacak arkadaşlara bilgi amaçlı)
11 mayıs 10.15 'de görüşürüz o zaman gençler =))
benim ds belgem gelmedi daha ama 11 mayısa almış danışman gelir bu hafta icinde herhalde bu arada Cape Cod gidicekler var mı ? o gün vize alıpta
merhabalar bende o gün saat 8:45 e aldım randeuyu
herkese bol şans![]()
arkadaslar ins isim sorusturmasina takilmazsiniz
11 mayıs bakalım neler olucak
11 mayısat bnde istanbuldayımalamassam konsolosa -beni red etmemeliydiniz diyecem..acaba tırsarda verirmi
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks