Turklerden birisine çıkmış şimdiye kadar benim takip ettiklerimde. Usaturk sitesinde çıkmış birisine. Belki tüm kontenjanı Ekim'de tamamlayacaklar. Şimdi hepsini çekmemiş olabilirler
Uzun zamandır gorunmuyordun fubar...
Turklerden birisine çıkmış şimdiye kadar benim takip ettiklerimde. Usaturk sitesinde çıkmış birisine. Belki tüm kontenjanı Ekim'de tamamlayacaklar. Şimdi hepsini çekmemiş olabilirler
Uzun zamandır gorunmuyordun fubar...
Peki.
Üniversite bitti WAT olayları bitince pek görünmez oldum evet... ama yine de arada sırada yazıyorum =)
Talihliler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı ama geçen seneki istatistiğe göre çok az heralde dediğin gibi tüm kontejanı Ekimde dolduracaklar. Geçen sene GC çekilişinde yapılan hatadan dolayı 22.000 talihlinin hakkı iptal edilmişti.. Onun için de talihli talihsizler mahkemeye vermişti amerikanın bu işlerle uğraşan göçmenlik yönetimini.. 12 Mayısta bir karara bağlanıyor mahkeme. Benim tahminim eğer 12 mayısta 22.000 kişiye bu hak geri tanınırsa Ekimde az kişi seçecekler ve kotayı yine aşmayacaklar... Ama yanılıyor da olabilir... Sadece bir tahmin =)
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks