Work and Travel
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Connecticut ????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Connecticut ta hem cok sey var hem pek bisi yok , Ilgine gore degisir. Fairfield bolgesinde cok guzel evler vardir, yesili bol olan bir yerdir. Yale ve Hartford universitesi vardir. Skorsky helikopterlerinin 2. buyuk uretim yeridir. Ilac, asansor. yuruyen merdiven, vs vs bir cok dunyaca unlu markalarinin ilk kuruldugu yerdir. Bazi yerlerde yollari cok kotudur, otoyolunda bile bazen new york a giderken trafik olmaktadir. Genel olarak etrafindaki eyaletlere gore biraz pahalidir. Ama New York, Boston,New Jersey gibi onemli yerlere yakindir. Gunubirlik geziler yapablirsin. Simdilik bunlar baska soracagin varsa sorabilirsin ...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı dessertsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecticut ta hem cok sey var hem pek bisi yok , Ilgine gore degisir. Fairfield bolgesinde cok guzel evler vardir, yesili bol olan bir yerdir. Yale ve Hartford universitesi vardir. Skorsky helikopterlerinin 2. buyuk uretim yeridir. Ilac, asansor. yuruyen merdiven, vs vs bir cok dunyaca unlu markalarinin ilk kuruldugu yerdir. Bazi yerlerde yollari cok kotudur, otoyolunda bile bazen new york a giderken trafik olmaktadir. Genel olarak etrafindaki eyaletlere gore biraz pahalidir. Ama New York, Boston,New Jersey gibi onemli yerlere yakindir. Gunubirlik geziler yapablirsin. Simdilik bunlar baska soracagin varsa sorabilirsin ...
    cok saolasin bilgiler icin hartford bolgesinde kalicam ben gecen senede pennsylvaniada kaldigim icin sakin yerlere alisigim.turistik acidan gitmek gezilicek gorulucek mekanlari merak ediyorum acikcasi boston yakinmis diye duydum mesela.pahali olmasi kotu iste bide umarim insan acisindan biraz kalabaliktir ogrenciler falan umarim hersey guzel gecer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Hartfordun neresinde bende new londondayim simdi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks