Work and Travel
Toplam 75 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 110v-220v olayı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kız arkadaşımla gittiğim için sizlerin sorularına cevap verebilicemvoltaj farkından dolayı makinenin dönme hızı değişeceğinden epilatör ve traş makineleri direk fişten çalışıyorsa büyük sıkıntı olur.Çok yavaş çalıştığından işe yaramaz.Ama şarjlı ise şarj süresi uzun olur o kadar.Yine normal çalışır.Eğer sıfırdan alacaksanız Amerikadan ebay gibi sitelerden de alabilirsiniz ilk hafta içinde.Birde kız arkadaşımın dediğine göre Amerikada 10 dolara aldığı saç düzleştiricisi Türkiyede 150 liraymış..Aynı kalitede saçı yakmayan teflon kaplamaymış..
    Beni ürkütecek kadar bilgilenmişsin bu konuda Uğur

Alıntı deniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de ilgi alanım deil ama ilgilenenler olucaktır mutlaka 10 $ lık saç düzleştiricisi orda mükemmel çalışırken buraya getirildiğinde prize takılır takılmaz yüksek gerilimden yanmaz mı :S
    Sac kurutma makinası,Sac düzleştirici veya traj makinalarını seninde dediğin gibi fişin tam takıldığı yerde kücük bir adaptör barındırır.O adaptör üzerinde de genelde kac voltta calışacağı yazar ki genelde o voltaj düzeyi bizim Türkiye dekine uyumludur yani 110v-220v arası o yüzden bir sıkıntı yaşanmaz.Ama almadan önce kontrol etmek gerekiyor.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni ürkütecek kadar bilgilenmişsin bu konuda Uğur
    İlk gittiğimde fön götürmüştüm bide traş makinası götürdüm burdan tabi bi işe yaramadı ikiside çünkü dönüş hızları o kadar azki anca dönmeye yetiyor sankiİkinci sene şarjlı traş makinası götürdüm kız arkadaşımda ordan kendine aldı lazım olan cihazları.Ordan alınanlardaki tek sorun hız sorunu.Burda çok hızlı çalışıyor.Ama 3 kademeliyse ilk kademede çalıştırınca normal hızda çalışıyormuş gibi oluyor.Saç düzleştiricide durum daha avantajlı anında ısınıyor.Tecrübe bazen çok şey katıyor insana

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)

Bookmarks