bankamatik kartlarını sadece para çekmek için kullanabiliyoruz değil mi? yani cebimdeki 300 doları hesabıma oradan yatıramıyorum? Sadece ailemin türkiyeden bana yatırdığı parayı çekmek için kullanabiliyorum atm kartlarını?
bankamatik kartlarını sadece para çekmek için kullanabiliyoruz değil mi? yani cebimdeki 300 doları hesabıma oradan yatıramıyorum? Sadece ailemin türkiyeden bana yatırdığı parayı çekmek için kullanabiliyorum atm kartlarını?
Telefonla müşteri hizmetlerini ara en garanti biliyi onlar veriyor eğitimli eleman olduklarından.Bankadaki memur bazen yanlış bildiği halde sallıyor resmen..
Daha önceden kartı yurtdışı harcamalarına kapalı olduğundan alışveriş yapamayan birinin yazısını görmüştüm,bilmiyorum sorun yurt dışına kapalı oluşumu gerçekten yada başka bi sorun vardı o öyle söyledi ama aramakta fayda var.1 mayıstan sonra arayın tarifeleri değişiyor,aradığınız hattın özelliğinde bi hatmış gibi oluyor bu 444'lü numaralar.
Hesabına para yatırman için 2 tane ayrı paypal hesabın olması lazım.2 tane hesap lazım çünkü tek hesapta farklı ülke bankası kullanamıyosun.biri Türk bankalarına odaklı bi hesap,biri amerika bankalarına odaklı bi hesap.Amerikan paypal hesabından yapacağın işlemle atıyorum USA bank'teki hesabından 100 dolar çektin paypala,onu Türk paypal hesabına transfer ediyosun o paypaldaki parayıda Türk bankasına aktarıyosun.Tarafımca denemiş onaylanmış bi işlemdirsüresi 3 haftadır.1 hafta Amerikadaki trasnfer işlem süresi,1 hafta uluslar arası para trasnfer süresi,1 hafta Türkiyedeki işlem süresi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks