Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Greyhound Bileti Nasıl Alınır? (Resimli Anlatım)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

öncelikle yine merak ettiğim bi konuydu çözüm getirmiş oldugun için teşekkürler
    herşey son ana kadar iyiydi ama paypal yada kredi kartı işi bozdu gibi
    kredi kartı şart diyosun yani? benim yok da yani oraya gittiğimde ofisleri yokmu bunların oralardan temin edemiyo muyuz acaba?
    Birde benim en az bi 3-4 saat otobüs yolculugu yapmam gerekiyo Newark/NY-Dover/DE yada Philadelphia-Dover arası olcak gibi tek başıma gidiyorum büyük valizim ve üzerimde yüklü para olucak sence sağ salim gidecegim yere ulaşma ihtimalim %kaç? ya çok korkutuyolar açıkçası beni bu otobüs yolculugundan. Biraz bilgi verebilir misin bu konularda?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı deniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle yine merak ettiğim bi konuydu çözüm getirmiş oldugun için teşekkürler
    herşey son ana kadar iyiydi ama paypal yada kredi kartı işi bozdu gibi
    kredi kartı şart diyosun yani? benim yok da yani oraya gittiğimde ofisleri yokmu bunların oralardan temin edemiyo muyuz acaba?
    Birde benim en az bi 3-4 saat otobüs yolculugu yapmam gerekiyo Newark/NY-Dover/DE yada Philadelphia-Dover arası olcak gibi tek başıma gidiyorum büyük valizim ve üzerimde yüklü para olucak sence sağ salim gidecegim yere ulaşma ihtimalim %kaç? ya çok korkutuyolar açıkçası beni bu otobüs yolculugundan. Biraz bilgi verebilir misin bu konularda?
    Tabiki ofistende alabilirsiniz ancak ofisten alınan bilet 2 türlü oluyor,biri normal bilet biri VIP bilet.Mesela benim kendi güzergahımda VIP bilet +5 dolar daha fazlaydı.VIP biletin esprisi otobüs kalkarken sizin adınızı anons ediyolar otobüsü kaçırmayın diye ve garanti binebiliyorsunuz otobüse.Kuyruk beklerken ilk VIP biletleri alıyorlardı otobüste yer sıkıntısı varsa.Eğer düz bilet alırsanız kendiniz takip ediyosunuz otobüs saatini bazen erken bazen geç gelebiliyor ve eğer otobüs dolu ise binemiyorsunuz bi sonraki otobüse biniyorsunuz.Tabi bu genelde istasyonlarda olmuyor ara duraklara bilet alıp binenlerde oluyor.Yani durum buBu arada ailenizden birinin kredi kartı varsa ek kart çıkarttırın en azından acil durumlarda çok faydası oluyor.Ve ilk gidişte çok yüklü parayla gitmeyin,1000 dolar fazlasıyla yetecektir.Eğer acil ihtiyaç olursa western union ile para istersiniz ailenizden..Birde otobüs yolcuğunda önemli evraklarınızı,hatta tüm evraklarınızı sırt çantanızda taşıyın.Aklıma gelenler bunlar..Uzun oldu ama umarım faydası olur..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)