Arkadaşlar teknoloji muhabbetine girecekseniz, hiç kaçınmayın derim. İnanın çok fark ediyor. Lap-top, foto makinesi, iphone yada htc falan. Alınız lütfen. Eğer almıycam diyen varsa ya da alışveris düşünmeyen benimle bi ticarete girebilir![]()
Arkadaşlar teknoloji muhabbetine girecekseniz, hiç kaçınmayın derim. İnanın çok fark ediyor. Lap-top, foto makinesi, iphone yada htc falan. Alınız lütfen. Eğer almıycam diyen varsa ya da alışveris düşünmeyen benimle bi ticarete girebilir![]()
ben de almayı düşünüyorum gezmekten geriye para kalırsa tabi![]()
Kac para oldugu fiyati falan onemli deil.. turkiyedeki muadillerinden her turlu daha ucuz!
anam anam anam neleri görüyoruz..
hayallerimden biride laptop alarak donmek cıdden buraya gore kıysla cok ucuzlar
apple'ın garantisi burada da geçiyor mu?
AppleCare Protection Plan - Apple Store (U.S.) bu adresten bazı ürünler için global garanti satın alabiliyosun..
alabildiğiniz kadar harddisk ve fotograf makinesi alın.çünkü bunları neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsunuz.bilgisayara gelince ekran kartı hemen hemen çoğu bilgisayarda yok.bu yüzden bence çok büyük fiyat farkı olmuyor.ama bazı eyaletlerde microcenter mağazası var kesinlikle en ucuz elektronik cihazlar orada var.openbox malları piyasa fiyatının kat ve kat altına alabilirsiniz.çünkü zaten normal yerden alacağınız herhangi ürünün de türkiyede garantisi olmayacaktır.bu yüzden ucuz seyleri almayı tercih edin.
Bende geçen size aldığım elektronik eşyalardan fiyat olarak bahsedim belki aydınlatıcı olur.
SONY DSC-W570/B 16.1Mp 5x 2.7" Lcd Dijital Kompakt Siyah (4GB Bellek Hediye) 140$
ACER AS5750G CORE İ3-2330M 2.2GHZ-3GB DDR3-320GB-DVDRW-15.6''-1024MB G610M 350 $
DELL INS. 5110 CORE İ5-2450M 2.50GHZ-6GB-750GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT525M 550 $
Targus CN317 17"-18" Notebook Çantası
7$
sudan ucuzarkadas
iyiymişinş bizde alırız ya
![]()
cevaplar için teşekkürler
Arkadaslar forumda onceki senelerde macbook alan var mi amerikadan? Almamizi tavsiye eder misiniz? Ben cok istiyorum da almayi...Garanti olayi filan nasil oluyor.. 1000 dolar civari i5 leri gozume kestirdim ben.... Tavsiyelerinizi alabilir miyim.. Bu arada muhendislik ogrencisiyim....
Konu captain89 tarafından (23-04-2012 Saat 01:23 AM ) değiştirilmiştir.
ben macbook air 13" dusunuyorum. Artık Bi Değişiklik İstiyor Bünye
onun dışında canon kiss x5 (600D), ps3 ve bide cıkarsa iphone5 alacagım cıkmazsada iphone un parasını saklayıp cıktıgı zaman tr den alırım diye dusunuyorum.
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
Newegg.com - Computer Parts, Laptops, Electronics, HDTVs, Digital Cameras and More! bu siteyi kullanın arkadaşlar bir çok ürün bir çok yerden ucuz.
macbooklar için worldwide garanti var diye biliyorum ama yine de sormak lazım. benim için olmasa da sorun olmazdı. genelde çok sorun çıkaran makinalar olmuyor, çıkardı mı bir seri komple çıkarıyor zaten. bunlar da internette dile getiriliyor. misal ben bir macbook pro, üzerine de newegg'den ssd ve ram almayı planlıyorum. upgrade'i de kendim yapacağım.
macbooklar, şu anda piyasadaki en stabil aletler diyebilirim. unix tabanlı olan mac os x işletim sisteminin artılarını söylemeye gerek dahi duymuyorum. yekpare alüminyum kasası, güzel görüntüsünün yanında, pasif soğutucu görevi de görmekte, ekran kalitesi muazzam. trackpad ise günlük kullanımda 2-3 kat zaman tasarrufu sağlayacak bir donanım. ama mühendisim demişsin, kurman gereken uygulamaların mac versiyonu olup olmadığı iyi araştır. sonra bu güzel alete windows kurup mundar etmek zorunda kalma.
Arkadaşlar oraya gidince araştırın. Bir arkadaşa laptop ve fotoğraf makinesi almak için gezerken şuan kullandığım laptopu bulduk. Vergi dahil 500 dolara asus k53e aldık ve makine çok güzel.
Appleların worldwide garantisi var. Nerden alırsanız alın sorun olmayacaktır![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Genel muhendislik programlari mac os da var autocad gibi filan.... ama mesela sadece windows a uygun paket yazilimlar da var bolumumla alakali.....aslinda cok basit programlar ama benim bildigim apple da yok o programlar.... Peki bunlari kullanmak icin mac os un yanina windiws da kursam ikisi beraber calistigini da bir yerde okumustum nette...
Olmadi bu sekilde kullanmayi dusunuyorum....Bir kac kullandim ama asik oldum diyebilirim cihaza yani o derece.....
alternatif olarak ultrabooklara bak istersen
bildiğin apple macbook air çakması olarak başladılar ama neticede daha uygun fiyat ve windows öneriyorlar ki zaman zaman akla yatıyor.
amazon.com'da ara ultrabook diye.
Samsung series 9 diye ara internette.
macbooklara windows kurmak çok basit iki işletim sistemi çalıştırabilirsin.
unutmadan kimse ucuz macbook hayaline de kapılmasın yani burada pahalı doğrudur ama orada da pahalı buraya göre ucuz olsa da ...![]()
Bana windows deme abi vaio i5 kullaniyorum. Windows tan biktim artik... Mac e geceyim de hayati tehlike disinda windows kullanmayi usunmucem artik....=)
1000 dolar a i5 ler var. benim icin uygun... i7 lerin fiytlari acayip ucuk... macbook i5 alacm heralde bir tane....Saolun tavsiyeler icin....
netten baktıgımda ekran kartı pek iyi olmuyor ama bu laptopların intel ekran kartı var hepsinde ucuz olmasının nedeni bu olabilir
Oda arkadaşım amerikadan Laptop almıştı çok memnun fiyatı baya uygundu 400 $![]()
Arkadaşlar bende laptop almayı düşünüyorum aklıma takılan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim;
-Ekran kartı kötü düşük gibi soylemler var bunun acıklaması ne ne alaka , amerikada satıldığı içinmi ekran kartı oyle ?
-Fiyat olarak 300-500$ arası birşey düşünüyorum kaliteli bir laptop bulabilirmiyim bu fiyata(apple dahil)
-garanti olayı nasıl gerçekleşicek,türkiyede garanti kapsamına dahil olurmu.
-Turist olarak alcagım ıcın vergiden muaf oluyormusum bu olay nasıl olacak nasıl belirticem.
şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Ekran kartı olayı şöyle oradaki bilgisayarlarda ekran kartı paylaşımlı yani 128 mb ayrı ekran kartı takmıyorlar.bunun nedeni laptoptan oyun oynamıyor olmaları diye düşünüyorum.Fakak ekran kartı dışında ram ve işlemci özellikleri düşük değil çok iyi.Örneğin geçen yıl i5 işlemcili 4gb ramı olan dell marka bilgisayarı 400$ a aldık fakat ekran kartı yoktu.Ama biraz araştırırsan ekran kartlı bilgisayarlarda bulabilirsin.örnek verecek olursam yine geçen yıl toshiba marka pc 2gb ekran kartı i7 işlemci falan türkiyede 2500 lira civarında bir pcyi 900 dolara aldık.yani şöyle diyeyim bilgisayar alacaksan ne amaçla kullanacağın çok önemli.
acer almayin abiler ablalar wall martdan aldim 250 dolara wifisi calismiyor simdi![]()
şimdi acer netbookumdan yazıyorum wisconsin somerset'teyim.
1 haftadır burdayım ve anca dun calıstırabıldım wi-fisini..
şans eseri çalısıyor resmen driverleri yüklenmiş olmasına ragmen kac kere denememe ragmen olmamıstı dun bidaha denedim oldu inanın kendi kendine oldu
alacaksanız iyi marka alın bence nootbook'um toshiba ve 8.yılına giriyor okadar kotu kullanılmasına ragmen tık demedi![]()
Dell M6500 Gold ne kadara buluruz orda tecrübeliler yazsın![]()
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks