ben 16 martta kaldim hala bekliyorum 5 bucuk hafta oldu nerdeyse.konsoloslugun gidis tarihimizi onmseyecegini pek sanmiyorum sonucta o adama gore bisi yok.benimde 8 haziranda abd de olmak gerek ismim recep berk
ben 16 martta kaldim hala bekliyorum 5 bucuk hafta oldu nerdeyse.konsoloslugun gidis tarihimizi onmseyecegini pek sanmiyorum sonucta o adama gore bisi yok.benimde 8 haziranda abd de olmak gerek ismim recep berk
[QUOTE=rcp38;162129]ben 16 martta kaldim hala bekliyorum 5 bucuk hafta oldu nerdeyse.konsoloslugun gidis tarihimizi onmseyecegini pek sanmiyorum sonucta o adama gore bisi yok.benimde 8 haziranda abd de olmak gerek ismim recep berk[/QUOT
valla o zaman daha beklicez...ya seninkide benimkide yatişir buyuk ihtimal ama bole beklemek cok sıkıcı birşey.insanın morali bozuk oluyor ayrıca konsolosluk sadece çarşamba gunleri listeyi update ediyo ve sadece 1-2 numara yayınlanıyor o da çok sıkıcı bir durum
valla o zaman daha beklicez...ya seninkide benimkide yatişir buyuk ihtimal ama bole beklemek cok sıkıcı birşey.insanın morali bozuk oluyor ayrıca konsolosluk sadece çarşamba gunleri listeyi update ediyo ve sadece 1-2 numara yayınlanıyor o da çok sıkıcı bir durum[/QUOTE]
dostum update için belirli bir gün yok konsoloslugun eline isim sorusturması biten numaralar geldikce update ediliyor yani pazarteside olabilir bugun carsambada cuma da bu o anki gelen bilgiye baglı hergun 19:00 civarında siteyi kontrol etmenizde fayda var
ya bu iş acayip derecede sinir bozucu.istanbul daki konsolosluk sayfasında bugun liste update edilmis ancak yeni eklenen hiçbir numara yok..hem genelde haftada bir kere yayınlıyolar hem de 1-2 numara sadece yayınlıyorlar ya da hiç yayınlamıyorlar.sanırm dalga geciorlar ben keşke bu işe kalkısmasaydım..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks