7 haziran perşembe günü alitalia ile 6:20 uçağı))
7 haziran perşembe günü alitalia ile 6:20 uçağı))
7 haziranda new york aktarmali norfolk yolcusuyum![]()
İyi yolculuklar arkadaşlar,herhalde vizelerinizi aldınız,sağ eliniz bizim başımıza....
vizeleriniz hayırlı olsun. koltuğunuzu önceden seçmeyi unutmayın arkadaşlar. rahat koltukları tercih edin. 10 saatlik uçuş neticede.
Evet rezervasyonlar daha once acilir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Peki en erken ne zaman check in yapabiliyoruz?
sanırım okyanus aşırı yolculuklar için olan kısım doğru çünkü deltaya girdm roma aktarmasından sonraki check ve dönüş checki açık ama ist-roma kapalı
Benim bildiğim koltuk seçebiliyorsun sadece ama check-in yapamıyorsun.Koltuk seçme olayıda sadece 3 ay önceden açılıyor ve dış hatlar için geçerli.ama ama alitalianın sitesinde öyle yazıyordu :/ bak şmdi kafamı karıştırdın du bakalm brz daha inceliym
6 hazıran ucuyorum ny a![]()
@Sabrina ben THY ile uçuyorum İzmir-İstanbul-New York olarak.İzmir-İstanbul uçağı için ne check-in nede koltuk seçimi yapabiliyorum,ama İst-JFK uçağının koltuk seçimini yaptım.Senin İst-Roma uçağının koltuk seçiminin kapalı olması ilginç.Alitalia'nın Türkiye'deki irtibat bürosunu aramanı tavsiye ederim konuyla ilgili.evet roma-ny ve ny-ist koltuk seçimi açık fakattt ist-roma kapalı yaaa ( napcam ki şimdi
[QUOTE=egeofficer08;162038]@Sabrina ben THY ile uçuyorum İzmir-İstanbul-New York olarak.İzmir-İstanbul uçağı için ne check-in nede koltuk seçimi yapabiliyorum,ama İst-JFK uçağının koltuk seçimini yaptım.Senin İst-Roma uçağının koltuk seçiminin kapalı olması ilginç.Alitalia'nın Türkiye'deki irtibat bürosunu aramanı tavsiye ederim konuyla ilgili.[/QUOT
haklısın bir sormak gerek
7 Haziran thy ile ist-ny
13:05 kalkış
8 haziran 6:20 delta, roma aktarmalı jfk
7 haziran 7.20 istanbul jfk thy![]()
7 haziran öğlen 12.30 newyorkk delta airlines![]()
7 haziran delta DL-73 nonstop 12.15 ..
kill them all-spartacus
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks