Bugün 7:45'te randevum vardı önce kendimi ve hikayemi anlatacağım.İstanbul Üniversitesi işletme fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim.Daha önce hiç vize almadım passaport çıkarmadım.Okulla birlikte babamın çalıştığı tekstil firmasında 1 senedir part time olarak çalışıyorum.Sigortalıym.Şimdi gelelim hikayeme;
UCLA da 3 aylık dil eğtimi almak için işlemlere başladım.Yurt ve okul kayıt ücretlerini yatırdım toplam 250 dolar.ssonra İ-20 geldi ve bugün randevum vardı.Bankada 14tl babamdan sponsorluk yazısı,kredi kartı 25.000tl limitli,İng kursundan sertifika öğrenci belgesi tapu,ruhsat,İş yerinden izin belgesi.
Görevli:Neler yapıyorsun
Ben:İst üni işletme 3. sınıf,aynı zamanda kumaş firmasında part time çalışıyorum.
Görevli:Transkript
Ben:öğrenci belgesini uzattım.
Görevli:Bu değil.
Ben yanımda yok
Görevli:Banka evrakları
Ben Buyrun...
Görevli:Biraz İnceledi Ekrana baktı ve yeşil bir kağıda bana bunu kargola ve passaportu al dedi.
Sorun:Not ortalama 1,52Okulda çapraza düştüm ve 1 dönem ders alamadım bu yüzden çok düşün bu dönem 10 ders alıyorıyorum bunları dilekçe olarak yazdım ve vizelerimden birini 85 almışım onun çıktısını koydum.Aldiğim 10 dersin çıktısını koydum,Ve hiç bakmadığ iş yeri izin belgemi koydum
Sizce alma şansım varmı yoksa hemen başvurup bu durumları yüz yüze mi anlatmalıyım
Çok moralim bozuk çok
Bookmarks