arkadaşlar amerikan konsolusluğu transkripti kapalı zarfta mühürlü ve ingilizce olarak istiyor diye biliyorum.benim okulum ingilizce olarak verdi ama sadece başlıklar ingilizce yani derslerin adı falan ingilizce değil. bi sorun çıkar mı ne dersiniz?
arkadaşlar amerikan konsolusluğu transkripti kapalı zarfta mühürlü ve ingilizce olarak istiyor diye biliyorum.benim okulum ingilizce olarak verdi ama sadece başlıklar ingilizce yani derslerin adı falan ingilizce değil. bi sorun çıkar mı ne dersiniz?
ing olmasına bile gerek yok.
tmm o zaman buna sevindim. birde transkripte okuduğum bölüm yazmıyo bu sorun teşkil eder mi
etmez yavru penguenabi bu nasıl isim ya....
heheheöyle bi isim işte küçüklükten kalma
yardımların için tsk ederim ne zaman soru sorsam cvplıyorsun zaten
makroklima bir sorum daha olacak sevis makbuzu yazıyor yukarda yönlendirdiğin linkte ben 55 $ şirkete gönderdim onlar halletti sevisi randevu ücretini falan onlardan almam lazm makbuzu vizeye girmedn önce değil mi
sevis makbuz değil aslında a4 bi cıktı. evet sirketin verecek o onemli belgelerden birisi
teşekkür ederim tekrr
Ortalamasi 1.90 sanırım... ben de söyledim yapmasın diye amma işini garantiye almak istiyormuş yanmasa bari![]()
![]()
Ben vazgecirmeye calisacagim amma yine de bilgisi olan varsa soylesin yakalanmasi orani yuzde kac acaba ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks