Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 65 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Para Nasıl Kazanılır?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Talking

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otel işi yoğun bir iştir yani en azından türkiyede böyle bu yüzden 2.işte çalışma şansın bence az.ama otelde garsonluk+tip seni tatmin edecektir diye düşünüyorum.eğer yoğun bir otelse tipler seni oldukça memnun eder.Mormon olayına gelince,çokta canını sıkma,okuduğum araştırdığım kadarıyla biraz tutucu bir toplum bu yüzden gece hayatı eğlence gibi dünyevi şeylere biraz kısıtlama getiriyorlar,iyi arkadaşlar bulup kendi eğlencenizi yaratabilirsiniz
    yorucu olacağını tahmin edebiliyorum ama ben 2 den akşam 10 a kadar çlışacağım için gündüz boş olacağım ve boş durmak istemiyorum 2. daha rahat bi iş olursa hatasonu aktivitelerim için daha iyi kazanmış olurum zaten çölün ortasında bi yer ama çok değişik bi yaşam olacak bizim için, hatta tom cruise görevimiz tehlikeyi orda çevirmiş
    dağ sporları üzerine master yapıp dönerim heralde

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Roma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hostess isi cok iyi,bulursan senincin cok iyi olur.
    hem ingilizcen,hem kolaylik acisindan..bide bahsis olayi var
    hostesten kastın ne yapabilir miyim ki

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hosteslik demek yaptigin yere gore degisir ama tahminim arkadas resturant icin kast etmis...gelen musterileri karsiliyorsun onlari masalara oturtturuyrsun....ama dikkatli olman lazim siraya fealn bazi durumlarda garsonlarla papaz oluyon diyor neden benim siramdayken buraya fealn otuttrturdun anlamiyor musteri felan istedi diye....birde bazen resturantta sira oluyor o zamnda musterilerin isimlerini aliyon onlar bekli yor sonra bir alet var ya o aletle yada bagirarrak cagiriyon jackkkk for two...... onlarida oturruruyon son olarakta.... masalarin servis lerini hazirlanmasi var gelem musterilere gore masudaki takimaliri ayrltlatiyon eger kalabalik grup gelirse amsalari birlestiriyon felan ......cok kolay ama bir o kadarda stressli bir is ama zevkli sadece beyinen yoruluyon....

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

host veya hostess lik işlerinde garsonluk kadar tip alamazsın ama onuda eklemek isterim.ayrıca tip için garsonlarla koordineleri çalışman gerekir buda bazı garsonlarla aranda çatışmalara yol açabilir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw germeyin beni böyle şeylerle

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dert etme o akdar yorucu isler deyil insanlar 15 saat calisiyor gunde alasakada
    sen iki iste yaparsin 3 iste o senin istegine bagli ama arkadaslardada haklilik payi var bazilarinin bunyesi kaldirmiyor fazla calismayi

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Daha önce çalışmış insanlar özellikle hizmet sektöründe çalışmış insanlar için çok normal ve klişe gelecek bu tip işler.ama hizmet sektöründe çalışmamışlar için uzun süre zorlu ve sıkıcı olacaktır buna eminim.bu yüzden şimdiden kendini hazırlamalı gidenler.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

çok saolun arkadaşlar, zor olsa da alışcaz artık ben haftaiçi ful çalışıp haftasonu tatil yapmayı yeğlerim o yüzden hazırlıklıyım herşeye

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

nba de play-off lar başlayacak mehmet okur utah jazz da oynuyor maçlara gidersin artıkben orda olsaydım her maça gidecektim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

gitmezmiyim bi basketbol tutkunu olarak zaten bi ona gitmekle kalmıycam memphis in maçlarını da heyecanla bekliyorum.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

dur tahmin edeyim juan carlos navarro içinmi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bi dakka sen beni tanıyor musun yoksa?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

hayır ama ilkokuldan beri basketbol oynuyorum e haliyle kızlar hangi basketbolcuları sever falan tahmin edebiliyorumayrıca ben tanıştım Juan ile yakışıklılığının yanında sempatikte
    fakat memphis dibe vurdu yani bu yıl play-off lara kalamayacaklar.navarroda sanırım maçlar biter bitmez ispanyaya gider.ama 1 aylık bir tatilden sonra yaz ligi için gelirler yine memphise.yani daha rahat olur tanışman yada izlemen yaz liginde.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sen de tanıştın demek, ben de polonyaya maça geldiklerinde tanıştım, ya öyle basketbolcu hayranı falan değilimdir ama o ayrı fc barcelona da oynamaya başladığından beri takip ediyorum. hatta ispanyol arkadaşım onu iyi tanıyordu aramızda çevirmenlik yaptı, hatta o gün tek beni öpmüştü ya bak konu o olunca çok konuşuyorum. hatta bi kere sayı attığında bize bakıp göstermişti çok hoşumuza gitmişti inşallah bi daha görürüm onu

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende barca nın altyapısından beri takip ediyorum ve nba e kadar geleceğini biliyordum.beni öpmedi ya tokalaştık sadece eheh,iki kelime ispanyolcamla saçmaladım biraz falan
    ayrıca basketbolcu hayranı olmak tarkan ve türevleri hayranı olmaktan iyidr cnmbende vaktim olursa minnesotaya gidip marco jaric ile tanışacağım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben de ispanyolca bişeyler dedim ama adam hemen başladı ispanyolca konuşmaya sonra arkadaş araya girdi ya ben bir sürü nba maçına gitmek istiyorum umarım olur,juan carlos u insan olarak da seviyorum ama oyununu beğendiğim daha bir sürü oyuncu var

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Muhabbeti kesmek gibi olmasın ama son 4-5 mesajın içinde tek bir harf bile WAT ile alakalı değil. Olsa bile en azınsan konu ile alakalı değil. Şöyle konu dışı veya özel mesaj, hiç olmadı MSN'den devam etseniz nasıl olur?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

haklısın çok özür dilerim benden kaynaklandı sanırım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

yok yok ben başlattımkusura bakmayın arkadaşlar.oyuncular hakkında konuşmak istersen facebooktan Toygun Birinci diye aratıp mesaj atabilirsin gdansk

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

forumun bu yöne gerçekten gözlerimi yaşartıyor her seferde... diğer bir forumda böyle bi durum olsa kesin uyarı alan taraf diğer tarafı suçlayarak kendini savunmaya çalışacak, uyaran adam da saldırganlaşıp sayfalar dolusu istenmeyen mesajla dolacaktı... hepinize teşekkür ediyorum, uyaran kişiyi üslubundan, diğer arkadasları da hassasiyetinden dolayı...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

rica ederim necro olması gereken bu bence.ve tekrar kusura bakılmasın konuyu başlatan ve uzatan bendim bu yüzden uyarının muhattabıda benim.tekrarlanmayacağına emin olabilirsiniz.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ekledim seni. evet bir daha tekrarlanmayacak arkadaşlar, teşekkür ederiz.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

güzel bi konu.. UP!
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

konuyla ilgili yei tavsiyeler var mı? ama lütfen böle hatta tavsiye edebileceğiniz iş varsa onu da belirtseniz on numara olur. bu arada çok faydalı bilgiler var iyi niyetlerinden dolayı arkadaşlara teşekkür ediyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

seyyar satıcılık newyorkts çok görürsünüz bunlar.dan aynı bizde ki gibi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ne satılabilir ki mesela? işportaya mı girişsek ne

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

atlantic citye 600$ a self gidilip pedicap diilde elle sürülen chair ride işi yapılablir,kendin kiralıosun,gündüz 12 den akşam 12 ye kadar çalışılablir,bi arkdaşa sormuştum saat 11 den sonra kumarhaneden çıkanlar sarhoş oluor çok para alıodum diodu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ewt bi arkadaş bahsetmişti o olaydan. bence de mantıklı ama ek iş olarak çünkü hem yorucu hem de riskli... ama denemye değer

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atlantic citye 600$ a self gidilip pedicap diilde elle sürülen chair ride işi yapılablir,kendin kiralıosun,gündüz 12 den akşam 12 ye kadar çalışılablir,bi arkdaşa sormuştum saat 11 den sonra kumarhaneden çıkanlar sarhoş oluor çok para alıodum diodu
    Hindistanda köleler yapıyor o işi

Pedicab 'i kötüleyip chair ride öneren şirketlerin
    güvenilirliğinden şüphe duymanızı tavsiye ederim

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı n3co_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hindistanda köleler yapıyor o işi

Pedicab 'i kötüleyip chair ride öneren şirketlerin
    güvenilirliğinden şüphe duymanızı tavsiye ederim
    bencede yapılmaması gereken bir iş ama arkdaş illa self gidipte orda napabilirim dediği için söledim ben,yoksa orda konuştğum çocukların çoğu şikayetçi yapılmaz diodu ama bikaç memnun olanda wardı,çok yorucu iş zaten bide biton zenci we rus kızlarda yapıor bide kazanıp kazanamcağında garanti diiil

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)