İş yerinde tam o günü bitirmek üzereyken 1 çift yaşlı amerikalı gelip benim masama oturdu.Bütün her şeyi bitirmişim tam çıkıcam hiç almak istemedim o müşterileri.Zaten tiplerinden de 2-3 dolar tip bırakacak yaşlı amerikalı görüntüsünü sezdim.Akşam çalışacak olan server arkadaşa gidip onları almasını istedim.Neyse eleman az bahşiş verceklerini tahmin ederek tabi ki almadı.Ben de onun tüm ailesinin kulaklarını çınlatarak masanın yanına kadar gittim.İsteksiz isteksiz ne içersiniz falan diye tam soracakken kadın kafayı kaldırdı ve "sen nerelesin bakayım" diye gayet aksansız ve temiz bir Türkçe'yle "O an Dumur" olayını net bi şekilde yaşattı.Ben bayaaaa bi kızacağını falan düşündüm ama kadın hiç bir şey demedi.Baya bi güldük olaya.Kadın babasının işinden dolayı Türkiye'de doğup büyümüş.Üniversiteyi okumuş evlenmiş falan.Bildiğin bizim gibi Türkçe konuşuyordu.Baya bi gülmüştük sonrasında bu olaya.Ben bahşiş falan beklemezken güzel para da bırakmıştı.Neyse o zamandan sonra müşterilerin yanında çoooook fazla küfür edilmemesi gerektiğini anladım.Ama küfür etmeden de olmuyor orası başka