umarım dediğin gibi olur taltrap, kazandıklarım gezmeme ve eğlenmeme yeter umarım olmadı 2. bir iş de ayarlarım yani bulursamzaten bu mormon olayı kafamı karıştırıyor
![]()
umarım dediğin gibi olur taltrap, kazandıklarım gezmeme ve eğlenmeme yeter umarım olmadı 2. bir iş de ayarlarım yani bulursamzaten bu mormon olayı kafamı karıştırıyor
![]()
otel işi yoğun bir iştir yani en azından türkiyede böyle bu yüzden 2.işte çalışma şansın bence az.ama otelde garsonluk+tip seni tatmin edecektir diye düşünüyorum.eğer yoğun bir otelse tipler seni oldukça memnun eder.Mormon olayına gelince,çokta canını sıkma,okuduğum araştırdığım kadarıyla biraz tutucu bir toplum bu yüzden gece hayatı eğlence gibi dünyevi şeylere biraz kısıtlama getiriyorlar,iyi arkadaşlar bulup kendi eğlencenizi yaratabilirsiniz![]()
yorucu olacağını tahmin edebiliyorum ama ben 2 den akşam 10 a kadar çlışacağım için gündüz boş olacağım ve boş durmak istemiyorum 2. daha rahat bi iş olursa hatasonu aktivitelerim için daha iyi kazanmış olurum zaten çölün ortasında bi yer ama çok değişik bi yaşam olacak bizim için, hatta tom cruise görevimiz tehlikeyi orda çevirmiş
dağ sporları üzerine master yapıp dönerim heralde![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks