Work and Travel
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 6 Nisan Vize Görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

randevum 10da olmasına rağmen 9.15te ordaydık 9.17de sıra aldık önce evrak verdik sonra parmak izi aldılar sonra yarım saat bekledik ve sıra geldiii...

banka gibi vezne benzeriydi, hangi okulda okuduğumu, istanbulda mı değilse nekadar uzakta olduğunu sordu, hangi eyalete gideceğimi ve ne iş yapacağımı sordu, kaçakçılıkla ilgili belgeyi bilip bilmediğimi sordu of course dedim güldü ve transkriptimi açmamı istedi ve onaylayıp UPS e gönderdi. Totalde 1 dkmı aldı. kaçakçılıkla ilgili hakları bilmeyenler de vardı, onlara birer tane getirmek için gittiğinde biz okuduğunu söyle dedik, okudum deyince gerek kalmadı ve vizesi verildi..

sonuç olarak al-geç al-geç şeklinde kolay bişey oldu orada durduğum süre içinde red alan olmadı. çok aşırı heycanlı biri olmama rağmen kolay geldiğine göre siz düşünün artık
    yarın da pasaportumu göndericekler işte bukadar...
    herkese başarılar..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı seytane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    randevum 10da olmasına rağmen 9.15te ordaydık 9.17de sıra aldık önce evrak verdik sonra parmak izi aldılar sonra yarım saat bekledik ve sıra geldiii...

banka gibi vezne benzeriydi, hangi okulda okuduğumu, istanbulda mı değilse nekadar uzakta olduğunu sordu, hangi eyalete gideceğimi ve ne iş yapacağımı sordu, kaçakçılıkla ilgili belgeyi bilip bilmediğimi sordu of course dedim güldü ve transkriptimi açmamı istedi ve onaylayıp UPS e gönderdi. Totalde 1 dkmı aldı. kaçakçılıkla ilgili hakları bilmeyenler de vardı, onlara birer tane getirmek için gittiğinde biz okuduğunu söyle dedik, okudum deyince gerek kalmadı ve vizesi verildi..

sonuç olarak al-geç al-geç şeklinde kolay bişey oldu orada durduğum süre içinde red alan olmadı. çok aşırı heycanlı biri olmama rağmen kolay geldiğine göre siz düşünün artık
    yarın da pasaportumu göndericekler işte bukadar...
    herkese başarılar..
    hayırlı olsun vizeniz Ortalamanız kaçtı?

Alıntı nuriulger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gayet heyecanlı bir bekleyişin ardından, 2 dakikalık bir görüşme ile vizemi aldım.

Bana çok soru sormadı; hoşgeldin, nasılsın, velhasılkelamından sonra,

nereye gideceğimi, ne iş yapacağımı, iş pozisyonumun ne olacağını ve son olarak da insan kaçakçılığı ile ilgili hakların olduğu kitapçığı okuyup okumadığımı sordu.

Teşekkür edip, vizemi onayladı.

Vize görüşmesine girecek arkadaşlara en önemli tavsiyem, kendilerine güvenmeleri ve güleryüzlü olmaları olacaktır.

Bol şans.
    Hayırlı olsun vizeniz.Ortalamanız kaçtı 2'nin altında mıydı?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)