Work and Travel
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 6 Nisan Vize Görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı theblackfx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vize görüşmeleri hep sabah oluyor değil mi, öğlenden sonra olma şansı yok?
    Ben 13.45 te girmiştin daha geç girenide gördüm.Yoğunluğa bağlı biraz.Bide oldu ya trafikte sorun yaşadın,geç girebiliyosun.

Alıntı seytane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bide vize görüşmesi ve işlemler totalde kaç saatimizi alır ona göre boluya dönüş bileti alıcam... bilgilendirirseniz sevinirim
    evrakların denetlenmesi 10 dk alır.Görüşme yapılması 20 dk alır.10 dk UPS için sıra bekleseniz 30-50 dk arası işlem biter..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben 13.45 te girmiştin daha geç girenide gördüm.Yoğunluğa bağlı biraz.Bide oldu ya trafikte sorun yaşadın,geç girebiliyosun.

evrakların denetlenmesi 10 dk alır.Görüşme yapılması 20 dk alır.10 dk UPS için sıra bekleseniz 30-50 dk arası işlem biter..

Randevu saatini belirlemek bizim elimizde değil bildiğim kadarıyla, randevu saati sabah olursa ve öğleden sonra gidersem bir sıkıntı olur mu? Geç kalma gibi durumlarda ne yapıyorlar? İzmir'den gideceğim için öğlenden sonra girsem benim için çok rahat olacak da...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı theblackfx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Randevu saatini belirlemek bizim elimizde değil bildiğim kadarıyla, randevu saati sabah olursa ve öğleden sonra gidersem bir sıkıntı olur mu? Geç kalma gibi durumlarda ne yapıyorlar? İzmir'den gideceğim için öğlenden sonra girsem benim için çok rahat olacak da...
    Ben geç gireni gördüm ama bu garanti değildir tabi.Yani herkese müsamaha göstermeyebilirler.Ben Adanadan çıktım gece 12 de sabah 8.00 da Ankara konsolosluğunun önündeydim,görevli yanına yaklaşanlara direk randevu saati şu olanlar sırada beklesin diğerlerinin evrakları alınmayacak diyordu.1.30 a kadar boş boş bekledim orda.sonra içeri girecekken yarım saat geç kalan biri vardı içeri direk aldılar sıra bekletmeden.Kişisel tavsiyem erken orda olmaktan yana.Ne olur ne olmaz..Orda benim gibi daha önce giden birini bulursanız bi kaç tavsiye alırsınız.En azından heyecanınız diner biraz.Dakikasında gitmeyin derim..Yinede tercih sizin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)