Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD Vize Ücretlerine Zam Geldi!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Methgan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok saolun Amadeus - Uğur

Peki benim yerime parayı yatırıcak olan kişi, TEB deki bankacıya Amerikan konsolosluğunda vize görüşmesi için para yatırmaya geldim dediğinde bankacı anlar değil mi? Ve dekont için vizeye giricek olan kişinin adresi ve numarası isteniyor mu?
    Senin adına yatıracak kişi bankaya eğer istanbulda vize görüşmesine gireceksen "İstanbul Amerikan Konsolosluğu vize ücreti" yatıracağını belirtecek ve senin kimlik bilgilerini verecek.TC numarası yeterli.@Ugur'dan neden kimlik fotokopisi istedikleri hakkında bi fikrim yok.Dekont senin adına olacak ve orjinaliyle başvuracaksın.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin adına yatıracak kişi bankaya eğer istanbulda vize görüşmesine gireceksen "İstanbul Amerikan Konsolosluğu vize ücreti" yatıracağını belirtecek ve senin kimlik bilgilerini verecek.TC numarası yeterli.@Ugur'dan neden kimlik fotokopisi istedikleri hakkında bi fikrim yok.Dekont senin adına olacak ve orjinaliyle başvuracaksın.
    Aslında kimliğimi alıp fotokopisini çektiler.Bilmiyorum işlem yapan kişinin mi yoksa paranın hesabına yatacak olan kişinin mi gerekli ama her halukarda yanında bulundurmasında fayda olabilir..Bu arada İstanbul yada Ankara farketmiyor diye biliyodum ben.Direk Amerikan vizesi görüşmesi dedim yer belirtmedim Ankara hesabına yatırdılar parayı.Bide Tek hesap var bildiğim kadarıyla oda Ankara şubesi galiba.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında kimliğimi alıp fotokopisini çektiler.Bilmiyorum işlem yapan kişinin mi yoksa paranın hesabına yatacak olan kişinin mi gerekli ama her halukarda yanında bulundurmasında fayda olabilir..Bu arada İstanbul yada Ankara farketmiyor diye biliyodum ben.Direk Amerikan vizesi görüşmesi dedim yer belirtmedim Ankara hesabına yatırdılar parayı.Bide Tek hesap var bildiğim kadarıyla oda Ankara şubesi galiba.
    Aynen sanırım tek hesap var.Ben de yurt dışında olduğumdan başka birine yatırtacam parayı.Umarım hallolur.Ben yurt dışına çıkmadan bankaya gidip sormuştum.Sadece TC no yeter dediler.Umarım yeterlidir.
    ""Let the game begin""

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)