Work and Travel
Toplam 121 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Biletini Turkishwat'dan Alanlar (2012)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

air france.ı aradım az önce öğrenci bileti değişim ücretsiz doğrumudur dedim evet amerikada öğrenci iseniz bu mümkün ama değilseniz olmaz dedi air france sitedeki öğrenci 18-26 değil genç 18-24 bileti almanız gerekli dedi..
    biz hep öğrenci bileti diye konuşuyorduk bilet alan arkadaşlar arayıp bilet numaranızdan baktırın bilet durumunuza

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı gooktuug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    air france.ı aradım az önce öğrenci bileti değişim ücretsiz doğrumudur dedim evet amerikada öğrenci iseniz bu mümkün ama değilseniz olmaz dedi air france sitedeki öğrenci 18-26 değil genç 18-24 bileti almanız gerekli dedi..
    biz hep öğrenci bileti diye konuşuyorduk bilet alan arkadaşlar arayıp bilet numaranızdan baktırın bilet durumunuza
    Aynı şekilde aynı numarayı tekrar arayıp Work and Travel programı ile J1 vizesine sahip öğrencilerin "öğrenci bileti"nden yararlanıp yararlanamayacağını sorabilirsin. 2011 sezonunda 31 yaşında olan ve Work and Travel'a katılan başka bir bireye de öğrenci bileti kesilebilmişti. Bu program için ayrılmış özel biletlerden yararlanabilme yaş sınırı 32'dir.
    admin (at) turkishwat.net

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı gooktuug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Goktug,

Biletini bizden temin etmemiş olmana rağmen seni buraya gönderip, bunları yazmana neden olanlar kim merak ediyorum açıkçası. Maksat kafamıza takılan bir soruya yanıt aramak ise bu soru cevap yolu ile yapılabilirdi. Ancak aşağıdaki mesajının neye hizmet ettiğini çok iyi biliyorum.
    @shinoda gerekli açıklamayı yapmış ancak,

Bu bilet organizasyonuna leke sürmeye çalışanlar, öğrenciyi sömürme yolları bir anda kapanan firmalar ve şirketler durumdan çok rahatsız. Üstüne basa basa söylüyorum ve buraya tekrar yazıyorum.

Work and Travel için ABD biletlerimiz Öğrenci sınıfındadır ve aynı sınıfta değişim ücretsizdir. Vİze reddinde iadesi mevcuttur. Bununla birlikte EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ SADECE VE SADECE www.turkishwat.net'dadır.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Goktug,

Biletini bizden temin etmemiş olmana rağmen seni buraya gönderip, bunları yazmana neden olanlar kim merak ediyorum açıkçası. Maksat kafamıza takılan bir soruya yanıt aramak ise bu soru cevap yolu ile yapılabilirdi. Ancak aşağıdaki mesajının neye hizmet ettiğini çok iyi biliyorum.

@shinoda gerekli açıklamayı yapmış ancak,

Bu bilet organizasyonuna leke sürmeye çalışanlar, öğrenciyi sömürme yolları bir anda kapanan firmalar ve şirketler durumdan çok rahatsız. Üstüne basa basa söylüyorum ve buraya tekrar yazıyorum.

Work and Travel için ABD biletlerimiz Öğrenci sınıfındadır ve aynı sınıfta değişim ücretsizdir. Vİze reddinde iadesi mevcuttur. Bununla birlikte EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ SADECE VE SADECE www.turkishwat.net'dadır.
    yok bunları yazmama kimse neden olmadı çok araştırdım bu bilet olayını öğrenci bileti şartlarını koşullarını
    biletimi kendim aldım ama ilk danışman şirketime sordum bana bilet bul diye expedia.da en ucuz çıkan bileti (british airw.) önerdi fakat bilet koşulları değişim ücreti falan hiç araştırmadan

bende air france.ı bileti almadan önce yaklaşık 5 defa aradım mart ayı icersinde ve aynı turkishwat bilet org. acıklamasında yazılanar gibi öğrenci biletinin tarih değişiminin ücretsiz oldugunu defalarca onaylattım

bugun bilet numaralarını tekrar onaylatmak için tekrar aradım air france.ı 3 farklı kişiyle konuştum hepsi ağız birliği yapmış gibi daha önce bana söylenenlerden farklı şeyler söylüyorlar.

air france hattından söylenenleri yazıyorum:
    öğrenci bileti amerikada okuyanlar içinmiş
    I-20 formu ile geçerliymiş ve bu form olmadan olmazmış
    türkiyede ögrenci olmamız birşey ifade etmezmiş
    daha önce böyle söylemediniz ben sizi defalarca aradım work and travela gidiyorum dedim siz bunu söylemediniz dedim söylenmesi gerekir dediler sadece

şimdi bileti genç 18-24 durumuna çevirdiler bu bilet içinde değişiklik ücretsiz oldugunu söylediler ve yeni bilet mailleri geldi az önce

ha evet biletimi sizden almadım kendimce sebeplerden dolayı szden alsaydım dönüşüm direkt uçuş olacaktı ve o gün bana verilen fiyat 610€ idi sanırım
    air france.dan ist-paris-was.dc 11haziran
    JFK-paris-ist bileti aldım
    650€ya

konuya yazma sebebimde benim başıma gelenler sonucu sizden yanibilenlerden birşeyler duymaktı karalamak lekelemek falan değil
    durum böyle yani isterseniz sizde bir arayın air france.ı bana dedıklerınde farklı bişi derler derlerse banada söyleyin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)