Alıntı gokhaann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ücret olarak iyi olması aklımı karıştırdı benim de. yemekte işyerinde %25 indirimli olarak veriliyormuş. fakat yer olarak beğenmedim pek. hammond ile ilgili çok bilgim yok tabi ki ama küçük kasabaymış. orada zaman nasıl geçer şüphelerim var açıkçası. kafam iyice karıştı.
son olarak indiana da bi iş önerdiler. onun saati de 7.25 $ min 40 saat konaklama bedava. bu arada yogi bear daki iş customer service müşterilere bot verme fln. indianaki ise yemek işi. mutfakta ya da kasiyer olarak.
konaklamasını basdan iicene sor gokhan banada konaklamsı bedava maine de iş sunmuşlardı sonrası malum haftalık 85 dolara cıktı nolcagı belli olmaz ama yukardaki iş eger dedigin gibiyse ki job offerı gormeden inanma ii bir işmiş

neden job offeri görmeden inanma diyorum gene bana 40+ saat çalışırsınız diyen danışmanım ukla abroad daki job offerda 32 - 36 saat yazıyordu

ama yukardaki dedigin gibiyse bence gzl iş ben newhampshire da bi iş buldum gayet gzl iş ama seninki gibi merkeze uzak ama olsun para kazanıp sonradan gezmesi var bu işin birde bi araştırayım işini bakalım bulabilirsem bişiler yazarım burdan