arkadaşlar benim işim hala hazır değil ve hala daha beklemeye devam ediyorum.Bu sebeple size iş görüşmeleri hakkında bir sorum olacak. Bir wat şirketi öğrenciye iş ayarlamak için öncelikle neyi yapmalı bu sorudan kastım,yani iş fuarlarını takip edip oraya uygun öğrencinin uygun işlere yerleştirilmesini sağlamak mı yoksa,sadece daha önceden bağlantılı olduğu sponsorları aracılığı ile öğrenciyi skype üzerinden sponsorlar ile görüştürmek mi.Ben ikinci katagoride yer alıyorum.Çünkü şirketim bana iş fuarlarından hiç bahsetmedi.Sponsorlardan haber bekliyoruz beklemediyiz işler iptal sponsorlar işlerin hepsini iptal etti gibi söylemlerle ne işim belli oldu ne gücüm. Geçen sene name check mağduriyetinden bu sene de işin ayarlananamış olmasından dolayı gidemicem sanırım.Şirket Nisan'ın ortasına kadar haber bekliyormuş.Olmazsa paralar iade olacakmış.Ben bu gidişle abd'ye gidebileceğimi hiç sanmıyorum,oyalanıyorum, oyalandırılıyorum gibime geliyo.Gidemesem bile 2 yıldır forumdan o kadar şey öğrendim ki turkısh.wat'a sonsuz teşekkür ediyorum,ha olur da iş ayarlanırsa haber edicem![]()
Bookmarks