ben hic istemeyerek gitmistim , ilk basta ama calistigim yer guzeldi . daha dogrusu calismadigim istedigim zaman gidiordum calisiordum garsonluk yaptigim icin tip ler fazla gelince dier gunler yatiordum , managerlerim ve restoran sahibiyle aram iyiydi . ole bi ortam yapinca oyuzden hep galvestona gittim, genelde galveston turkler tarafindan sevilmez cunkuu hepsi america dream kiz tavlama olayi icin geldikleri icin hepsi hayal kirikligina ugrayip erken donenler cok oldu , zaten adaya buyuzden 10 un ustunde turk gelmiordu son 3 senedir , bu sene kimse arastirmamis herkes bu ise atlamis anlamis deilim nasil daha yapilmamis bir eglence parkinda calismayi kabuletmis, galveston kucuk bir ada 2 tane club vardi bitanesi kisin kapanmis 1 e dustu , orada genelde cmrtsileri dolar, ben dj lik yapiorum international partiler duzenliyorum , sali ve persembe gunleri onlar eglenceli olur ,, dedigim gibi adada turklerin unu cok ic acici deil nerde sorun orda turkler oldugu icin cogu yer turk ogrenci kabuletmiyor benim 4 senedir calistim yer dahil , oyuzden is geregi cok oldugundan turkleri eglence parkina doldurmuslar hayirlisi bakalim . ucuz konaklama isi sadece 5 inden once gelenler icin bi sans bulabilirsiniz , ama sonrasi icin cok zor. sadece university apartmanlar uygun oluyor orda kalabilirsiniz, benim 1-2 arkadasimin evleri var tek katli bildigin american evi , apt dairesi deil yani , onlarin aylik kiralari gecen sene 1300 du 5-6 kisi rahat kalirsiniz daha ucuza gelir ama iste ozmana kadar bos olurmu bilmiorum ,isteyen olursa 2 tane bole ev bulabilirim ucuza gelir sizin icin ama gelis tarihinize bagli cunku herkes adaya mayis 2 dedinmi gelior. erken gelenler sitelerden 900$ 2+1 daire bulabilirler , captain's landing ve stewart landing ama ordada 2+1 lerde 4 kisiden fazla kisi kalmak yasak
Bookmarks