ben de görüşmemi skype üzerinden yaptım. ancak sorular iş verenden iş verene göre değişebilir
benim iş verenim çok tatlı bir bayandı. öncelik olarak klişeleşmiş konuşmalar "nasılsın" "iyi misin" gibisinden. daha sonra iş hakkında bilgi verdi. (bu arada çok hızlı konuşuyordu zaten net üzerinden olduğundan pek anlayamadım o yüzden "could you speak more slowly please i dont understand some parts because of net" dedim o da güldü tabiki dedi. işte biraz daha yavaş anlattı. sonra bu işin üstesinden gelebilecek misin dedi. yanılmıyorsam "able to" kalıbıyla sormuştu. ben de tabiki dedim kendime güveniyorum dedim. nasıl yüzdüğümü sordu. sonra housing seertifikalar depozito kıyafet ücreti vs vs onları anlattı.
sonra şehri sordu. gideceğim yer hakkında (Myrtle beach) neler bildiğimi. internet adresini verdi iş yerinin. myrtle beach'i facebookta takip etmemi söyledi. (buralar çok ayrıntı ama bilmende fayda olur yani fazla bilgi göz çıkarmaz.)
son olarak bana kendinden bahset dedi. neler yapmayı seversin nelerden hoşlanmazsın gibisinden. tabiki öncelik olarak yüzmek dedimsana önerim hep güler yüzlü ol. espiri yapmaya çalış. inş iş verenin benimki gibi tatlı birisi olur. sonuç olarakteşekkür etti kararımı sonra vereceğim dedi. sonra haberi aldım ki kabul etmiş beni
bu arada başta belirtmedim ben de can kurtaranlık için başvurmuştum
![]()
Bookmarks