Work and Travel
Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kara Listede olan işler (Blacklisted Jobs)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

ins nis sorun cıkmaz herkes gormesede bu maili bazı arkadaslar gorecektir. ama bunun ters tepecegine inananlardanım. Fiorex ile her ne kadar yıldızlarımız barısmasada cogu konuda hemfikirinizdir. Kaldı ki ornek verdikleri kişilerde bu sitenin onemli uyelerındendir. Anton Stormhik ve tarick

http://www.turkishwat.net/reklamampp...isi-kodak.html

Sende gidip calısanlardansın simdi ora hakkında sorun yok diyorsun. Sana ben sorayım o zaman bu ise kefil oluyor musun gidenler magdur olmaz guzel istir diye.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ins nis sorun cıkmaz herkes gormesede bu maili bazı arkadaslar gorecektir. ama bunun ters tepecegine inananlardanım. Fiorex ile her ne kadar yıldızlarımız barısmasada cogu konuda hemfikirinizdir. Kaldı ki ornek verdikleri kişilerde bu sitenin onemli uyelerındendir. Anton Stormhik ve tarick

Sende gidip calısanlardansın simdi ora hakkında sorun yok diyorsun. Sana ben sorayım o zaman bu ise kefil oluyor musun gidenler magdur olmaz guzel istir diye.
    kodak işi kesinlikle gideni ortada bırakmayan bir iş. ne deniliyosa onun ortaya çıktığı bir iş.saatinden kesmek diye bir durum olmuyor scheduleda ne yazıyorsa en az o kadar calısılıyor.genelde de haftada en az 42 saat calısılıyor.
    cok zor bir iş kesinlikle cok sıcak altında 5 saat civarı bi fotoğraf cekımını ıceren bi iş.insanlarla uğraşıldığı için de calısanın kafasını yoran bi iş.saatlerce aynı işleri farklı insanlara sabırla anlatmak durumunda kalıyorsunuz.
    biz arkadaslarımızı magdur etmemek adına onları bir gün kasa bir günün yarımında da fotoğraf cekımıne yolluyoruz.
    işin zorlugunu bılerek gitmenin dısında bu ısın bı de new jersey acısından zorlugu kodagın konaklama ve servisi karsılanmamasından dolayı her sene farklı ınsanlar bu ıse el atıyor.bazen de farklı sorunlar geliyor servis acısından ınsanların basına o yuzden lanet ettık zamanı geldiginde biz de.
    emin ol bunun yanında artıları,programın içeriğini karşılaması,ortada bırakmaması acısından iyi bir iş.
    dediğim gibi sıkıntı servis ve sıcak acısından var ama çözüldüğünde iyi bir iş.bunları bilerek gelmek lazım.
    ama kara listeye alınacak bir iş olmamalı her yerde insanların yaşamıyla alakalı sorunlar olabilir. yada bilmedikleri şeyler ortaya cıkabilir.
    burda kodakla alakalı bir sorun olmuyo saat veriliyor paraları zamanında geliyor.o yüzden de herhalde iyi iş secilme gibi bi durumu olmus.kara listeye alınacak bi seviyede değil bence.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sapla samanı karıştırmamak lazım. Linkini attığın konu benim reklam üzerine yaptığım bir analiz.Kodak işlerini mükemmel göstermenin yanlış olduğunu ortaya koyan bir çalışma. Karalama ya da çok kötü bir iş olduğunu göstermek için değil. Başka zaman adımı ağzına almazsın...

BannedUser
    Guest

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sapla samanı karıştırmamak lazım. Linkini attığın konu benim reklam üzerine yaptığım bir analiz.Kodak işlerini mükemmel göstermenin yanlış olduğunu ortaya koyan bir çalışma. Karalama ya da çok kötü bir iş olduğunu göstermek için değil. Başka zaman adımı ağzına almazsın...
    Zaten genelde almıyorum almamaya da bundan sonra daha ozen gosterecegım tam bu konu hakkında mesaj yazacakken gene senin bu gereksiz mesajını gordum. Bence sen benimle ugrasacagına kendi tekstil isinle ugrassan iyi olacak.

Nis istegin uzerine mesajımı siliyorum. Baskasının attıgı mesaj yuzunden degıl bu mesajı yazacaktım zaten. Sanırsam bir sirkette temsilcisin. Umarım ogrencilere yardımcı olan bir arkadassındır. Konusmalarına bakarak bunu anladım onlara yardım ettigini ozellikle belirtmissin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkür ederim. ben şirket temsilcisi değilim,kodak supervisoruyum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)