Work and Travel
Toplam 75 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TW 2012 Uçak Bileti Resmi Kampanyası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

cok guzel kampanya ama arkadaslari su konuda uyarim , baska yerlerdende arastirsinlar , daha ucuz illaki burda bulucaksin diye bisey yok , mesela houston bileti sordurdum 735 euro ya bulmuslar , ben ekobiletden 644 euro ya buldum, oyuzden iyice arastirin. yinede guzel bi olay tskler siteye

Belirttiğiniz biletin dönüş için toplam uçuş süresi 35 saat.Ayrıca öğrenci bileti olmaması sebebiyle tarih değişiminde 50-200$ arası ceza ücretine tabi.Belirttiğiniz güzergahta özel promosyonlu bilet araştırmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda size geri döneceğiz. Teşekkürler.

TURKISHWAT TICKET SERVICE
    Eğer yetişkin bileti istiyorsanız bu güzergahta British Airways ile aktarma süreleri çok makul olarak bizde 645 EUR'dan temin edebiliyoruz bilginize. Güncel fiyatınız : 645 EUR Yetişkin Bilet. Tarih değişimi ücrete tabi.
    Konu Ticket Service tarafından (19-03-2012 Saat 06:49 PM ) değiştirilmiştir.
    LIVE IS LIFE

Bilet Departmanı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı memetcetinkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok guzel kampanya ama arkadaslari su konuda uyarim , baska yerlerdende arastirsinlar , daha ucuz illaki burda bulucaksin diye bisey yok , mesela houston bileti sordurdum 735 euro ya bulmuslar , ben ekobiletden 644 euro ya buldum, oyuzden iyice arastirin. yinede guzel bi olay tskler siteye
    Belirttiğiniz biletin dönüş için toplam uçuş süresi 35 saat.Ayrıca öğrenci bileti olmaması sebebiyle tarih değişiminde 50-200$ arası ceza ücretine tabi.Belirttiğiniz güzergahta özel promosyonlu bilet araştırmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda size geri döneceğiz. Teşekkürler.

TURKISHWAT TICKET SERVICE

Eğer yetişkin bileti istiyorsanız bu güzergahta British Airways ile aktarma süreleri çok makul olarak bizde 645 EUR'dan temin edebiliyoruz bilginize. Güncel fiyatınız : 645 EUR Yetişkin Bilet. Tarih değişimi ücrete tabi.
    Konu Ticket Service tarafından (19-03-2012 Saat 06:49 PM ) değiştirilmiştir.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı memetcetinkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekobilet.com üzerinden baktığınız bilet yetişkin bileti ve tarih değişimi sırasında hem değişim cezası (100-150 EU arasında) + aynı sınıftan yer yoksa sınıf farkı ücreti ödersiniz. Her halukarda aynı sınıftan yer bulsanız bile ekstra bir ceza ödemeniz kesin.

Ayrıca belirttiğiniz siteden bilet alımı yaparsanız ödeme aşamasında ekstra 10-15 EU kadar servis bedeli ödersiniz. Bunu biz değil bizzat vakti zamanında birlikte çalıştığımız ekobilet.com'un sahibi olan firma bize bildirmiştir. Eğer illaki yetişkin bileti almak istiyorsanız güzergahları bize bildirmeniz yeterlidir çünkü her ne olursa olsun biletleri kök fiyatlardan temin ettiğimiz için, aldığınız fiyatın aşağısında bir fiyat almış olursunuz bizden.

Sonuç olarak, araştırma konusunda elbette insiyatif sizde; fakat bilet tipleri konusunda farklı sınıfları kıyaslayarak ve ek ücretleri hesaba dahil etmeden son durum hakkında fikir belirtmek yanlış yönlendirmelere sebep olabilir.
    admin (at) turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)