Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: gidenlere önemli sorularım var

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart gidenlere önemli sorularım var

öncelikle gideceğim yer minesotada bi yer ama ben oraya giderken direk oraya ucak bıletı alırsam donusude oradan yapmak zorundamıyım cunku donerken her ogrencı gıbı new yorktan gezıp gorup donmek ıstıyorum..2.si sorum daha once bu eyalete gıden varmı acaba nasıl bir yer soguk dıye duydum bıraz .3.sü eğer donusu new yorktan yapmam ıcın gidiş yerimi bilet alırken new york yapmam gerekıyorsa new yorktan minesotaya nasıl gidebilirm

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

multi destinations seçeneğiyle gidişi farklı bir noktaya dönüşü farklı bir noktadan alabilirsin. Yani ist-minesota, ve new york-ist. alabilirsin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bence surpriz olsun,boşver

Şaka bir yana,yine uçakla dönebilirsin diye tahmin ediyorum ülkenin bir ucundan diğer ucuna otobus yolculugu kolay olmayabilir

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Username Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence surpriz olsun,boşver

Şaka bir yana,yine uçakla dönebilirsin diye tahmin ediyorum ülkenin bir ucundan diğer ucuna otobus yolculugu kolay olmayabilir
    türkiye değiliki orası şansa bırakalım daha once gideniniz yokmu hiç bu eyalete ya =)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

@bilal'in dediği gibi multi destination yaparsan New Yorktan oraya otobüsle gitmen gerekmez.Yani giderken ist-minnesota alırsın dönüşte new york(jfk)-ist alırsın..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

minesota da nereye gidiyorsun?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

minnepolis mi ne oyle bir yere gıdıorm ya sende mı oralara gıdıosn

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

New York'dan sonra mutlaka uçakla gitmen gerekiyor Minneapolis'e.Ya multidestination uçaklara bak ya da amerika içindeki havayollarının uçaklarına bak.Büyük ihtimal onlar da aktarmalı olacak.Senin gidişin çok uzun saatler alacak.Eğer imkanın varsa NY'den sonra direkt Minneapolis'e giden havayolu şirketlerini araştır.
    ""Let the game begin""

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Forumda greyhound ile otobus yolcuğu diye bi başlık vardı. Ona bi bak istersen fikir vericektir. Otobüs yolculukları gerçekten zormuş.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Minneapolis'e kadar greyhoudla yolculuk berbat olur.Çok uzun sürer.Varsa amtrak'a bakabilirsin.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Ordaki otobüsler Türkiyedeki gibi değil,bildiğin şehir içi otobüsler gibi.Uzun mesafelerde çok rahatsız edici.

BannedUser
    Guest

Sehir otobusu gene iyi 302 okul servisi

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

@Makro 302 daha yeni yaaa.Haksızlık etmeyelim 302'lere
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Bide greyhound ile bilet aldığınız otobüse binememe gibi bi ihtimalde var.Gideceğiniz yere göre günde 12 saati bulan bi bekleyiş yaşayabilirsiniz.Bilet almış olsanız dahi otobüste yer kalmadıysa binemiyorsunuz.o derece yaniBaşka alternatifi olmayan,yada ilk gidişte çok para harcamam ben binerim derseniz uzun mesafe için 2 kere düşünün derim.Ben 2.5 saatlik yolculuk yaptım çok zorlanmadım.Ama daha fazlası ölüm..Evsizlerin sarhoşların bindiği bi taşıt,kokuyu tahmin edebilirsiniz..O içerdeki toz bulutu,uçuşan paraçacıklar...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı mygoodies88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    minnepolis mi ne oyle bir yere gıdıorm ya sende mı oralara gıdıosn
    gecen yaz çalıştığım yere 1 uzaklıkta idi. mineapolisi bir kaç saatliğine gezdim güzel yer. ulaşıma gelince new yorktan otobüse binsen 25 - 30 saat arası sürer ve hiç te ucuz değil. hatta uçak biletini erken alırsan aynı paraya gelir. ben gecen yaz giderken new yorktan chicago ya ucakla gittim, chicagodan minneapolise otobüsle gittim. sana tavsiyem uçak biletini erken al ve new yorktan direk olarak minneapolise git.

BannedUser
    Guest

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide greyhound ile bilet aldığınız otobüse binememe gibi bi ihtimalde var.Gideceğiniz yere göre günde 12 saati bulan bi bekleyiş yaşayabilirsiniz.Bilet almış olsanız dahi otobüste yer kalmadıysa binemiyorsunuz.o derece yaniBaşka alternatifi olmayan,yada ilk gidişte çok para harcamam ben binerim derseniz uzun mesafe için 2 kere düşünün derim.Ben 2.5 saatlik yolculuk yaptım çok zorlanmadım.Ama daha fazlası ölüm..Evsizlerin sarhoşların bindiği bi taşıt,kokuyu tahmin edebilirsiniz..O içerdeki toz bulutu,uçuşan paraçacıklar...

Aynen aynen. Seattle greyhound garına girdim cıktım hemen dısarı Otobuste koltuk numarası dıye sıstem yok kim önce gelirse o biniyor yani. Meksika'da ki otobusler bile ondan iyi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bana da herkes greyhound u kötü anlatırdı ama anlatılanlar gibi değildi. gerci sadece 1 kez bindim. otobüs 302 felan değildi koltuklar deriydi. priz vardı internet vardı. içi de kokmuyordu. önce binen koltuk kapıyor ama otobus dolduğunda bilet satmıyorlardı. ayrıca internetten promosyonlu bilet aldığında yarı fiyatına denk geliyordu.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

uçak bileti istanbuldan minneapolise cok pahalı gelıyor yaklasık 800 euroya yaklasıo chicago uzerı gıdersem daha ucuz olcak sanırım.napcam bılemıyorum bıletı daha almadım .daha once minneapolise giden varmı acaba 2. iş imkanı bulabılırmıyız

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)