skyline26 Nickli Üyeden Alıntı istanbul - boston 20 haziran gidiş new york - istanbul 10 ekim dönüş herşey dahil 555 euro mükemmel fiyat gidiş aktarmalı dönüş direk uçuş Teşekkürler TURKISHWAT Teşekkürler [Fiorex] Skyline aynı biletten ben de almayı düşünüyorum. Nasıl rezervasyon yaptırıyoruz şu an?
__Bilal__ Nickli Üyeden Alıntı Skyline aynı biletten ben de almayı düşünüyorum. Nasıl rezervasyon yaptırıyoruz şu an? Bilal Sağ altta canlı destek açılmış oradan sorup isim soyisim mail adresini vererek rezerve ettirebilirsin olmadı (09.00-19.00) 0-212-241 00 47 nolu telefondan ulaşıp rezerve ettirebilirisn bilal
FORZA ES-ES
skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Bilal Sağ altta canlı destek açılmış oradan sorup isim soyisim mail adresini vererek rezerve ettirebilirsin olmadı (09.00-19.00) 0-212-241 00 47 nolu telefondan ulaşıp rezerve ettirebilirisn bilal Teşekkür ederim kaydımı aldılar ptesi dönüş yapcaklar. sen dönüşü direk uçuş olarak hangi havayolu şirketinden aldın ve hangi havalimanından dönüyor?
__bilal__ Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim kaydımı aldılar ptesi dönüş yapcaklar. Sen dönüşü direk uçuş olarak hangi havayolu şirketinden aldın ve hangi havalimanından dönüyor? jfk delta int. Ii deil kısa yazıyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları
Bookmarks