nasıl ya ? böyle bişey hiç duymamıştım ben ilk defa duyuyorum. 10 gün sonra gitçez daha hiç duymadım çıkış harcı diye bişey, yani öderiz sorun değilde, hiç bahsedilmemesi garibime gitti. bunun gibi başka bişeyler daha çıkmasa bare?
nasıl ya ? böyle bişey hiç duymamıştım ben ilk defa duyuyorum. 10 gün sonra gitçez daha hiç duymadım çıkış harcı diye bişey, yani öderiz sorun değilde, hiç bahsedilmemesi garibime gitti. bunun gibi başka bişeyler daha çıkmasa bare?
Boyle bir ucretmi var bide allahtan okuduk haa hıc haberımız yoktu gerı cevrılebılırdık havaalanından
ben hala inanmıyorum olduğuna :S
havaalanında yatırabiliyoruz değil mi bu parayı arkadaşlar..
kafasında işaret olanlar Yurtdışı çıkış harcı nasıl ödenir? - UZMANTV bkz.
bende yeni duyuyorum danısmanım hıc bahsetmedı haftaya gıdıyorum gıtmeden bunuda yatıralım bari çok garip herşey paraymış resmen sömürülüyoruz :/
Arkadaslar bu ucreti havaalaninda yatirabiliyor muyuz?
yatırıyosunuz arkadaslar havalımanında yatırırabılıyosunuz, oyle yanı ziraat banklasına gıdıp kuyruk bekleyıp yatırmaya gerek yok, eyham yapmayın bu kadar.
bencede ya, oLay oLdu biLdiğin.. GerginLiğe gerek yok Bende orda öğrenmiştim.. Memur pulunuz yok dedi pasaportu aLınca, nerden aLıcaz dedim.. eLiyLe gösterdi, aL ordan geL dedi.. 15 TLyi yatırdık hemen sıra bekLetmeden en öne aLındık.. iLLa bankada ödencek diye bişey yok.. Bazı arkadasLar danısmanımız söyLemedi demiş, söyLemesine gerek yok cunku hem ödediğimiz okadar seyin yanında Lafı ediLmiycek bi para hemde yurtdısına cıkıLacağı için ödenmesi zorunda
Ben de dün ziraar bankasına çıkış harcımı ödedim pasaportumu da istedi ayrıca ödemeden önce danışmanımada sordum çıkış harcı ödeniyo gençler ister havaalanında yapın ister bankadan yapın.Havaalanında da çok zorlamıyor sanırım.Ayrıca bankadaKİ memura sordum herhangi bir pul veriyor musunuz, dekont yeterli mi diye adam yeterli dedi.Artık pul filan lazımsa da memurun yalancısyım
ben bunu yatırmayı unuttum. yarın bi alışveriş merkezinden yatırabiliyo muyum? hangi bankalara yatırabiliyoruz?
Vakıfbank
Garanti Bankası
Yapı Kredi Bankası
Akbank
Tekstilbank
Ziraat Bankası na yatirabilirsin. pasaport numaran ya da pasaportunla gitmelisin yoksa yatiramazsin..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
tamamdır, teşekkürler
havaalanında yatırabiliyoruz diye biliyorum ?
anlaşılmicak bişey yok, oy verip havaalanına gidicem bekleme riskini göze alamam kıl payı yetişcem zaten.
peki benim uçağım yarın. haftasonu olması havaalanındaki bankanın açık oılmasına engel mi?
Bu arada imzanı beğendiğim için çaldım hocam haberin olsun.
---wat where amazing happens---
havaalanından pasaport kontrolu oncesınde alabilirsınız gişeden
Havaalanında pasaport kontrolüne girmeden önce almanız gereken 15 TL değerindeki minik pul. Bu olmadan çıkış yapamıyorsunuz. Ufak bir hatırlatma.
23.03.2007 tarih ve 26471 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5597 sayılı kanunun 1. maddesine göre "Türkiye Cumhuriyeti pasaportu ile yurtdışına çıkış yapanlardan çıkış başına 15 YTL harç alınır" hükümü getirilmiştir.
Aşağıdaki guruplar harç uygulamasından muaf tutulmuştur.
- Çıkış tarihi itibariyle yurtdışında oturma izni bulunanlar
- 7 yaşını doldurmamış olanlar
- yurtdışına ticari amaçla sefer yapan kara, deniz, hava ve demiryolu toplu taşıma ve yük taşıma araçlarının mürettebatı
Yurtdışında oturma izni bulunan vatandaşlarımız Türkiye'den çıkışlarında oturma izin belgelerini ibraz ettikleri takdirde başkaca bir işleme gerek kalmadan harçtan muaf tutulacaklardır.
Pasaportlarında aşağıdaki kaşelerden biri bulunan vatandaşlarımızdan, oturma izin belgelerini çıkış kapısında ibraz etmeseler de harç tahsil edilmeyecektir.
- işçidir
- işçi ailesidir
- işçi çocuğudur.
- Süresiz yurtdışında oturumu bulunmaktadır.
- ....................tarihleri arasında yurtdışında oturumu bulunmaktadır.
Çifte vatandaşlar yabancı ülke pasaportu ile seyahat edebildiklerinden harç ödemek zorunda değildirler.
Resmi görevle yurtdışına çıkan kamu görevlileri harç muafiyetinden faydalanamazlar.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
geçen sene kontroldeki polis bana yurtdışı çıkış harcını yatırdın mı diye sordugunda abi bn öğrenciyim pasaportumu da harçsız aldım yurtdışı çıkış harcından da muaf olmam lazım hatta muaf belgelerimde yanımda(pasaport için vergi dairesinden mühürlettiğimiz belgenin kopyasını almıştım yanıma) diye bi şansımı deniym dedim bnm şansımdan mi adamın bişi bilmemesinden mi nedir ben ve arkadasım bişi ödemeden geçtik bu sene gitcekler bi şansınızı deneyin isterseniz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks