Arkadaşlar evet duymadığınız görmediğiniz internship vize reddini ben dün almış bulunuyorum hemde 3 kez abd ye wat ile gidip gelmiş biri olarak. Hemde son senemde de gitmiş gelmiş biri olarak. Dün görüşmeye gittim melez saçları toplu gözlüklü bir bayanla görüşmeye başladım daha başta hangi şirkette çalışmaya gidiyorsun dedi şirketin ismini söyledim daha önce böyle bir şirketi duymadım dedi ben ne diyeceğimi bilemedim tabii daha önce böyle bir tepki ne gördüm ne duydum bende şirketin 3 lokasyonda olduğunu ve büyüyen bir firma olduğunu söyledim. Benim alanım medya iletişim sistemleri ve hazırlanan training plan da tamamen bölümümle ilgili kendisine neler yapacağımı hangi departmanlarda çalışacağımı söyledim 3-4 dk sonra tekrar pozisyonunu anlat dedi ve tekrar bu şirketi daha önce duymadım kaç kişi çalışıyor gibi sorular sormaya başladı yaklaşık 7-8 dk süren mülakat sonunda i am sorry dedi ve beyaz kağıdı verdi. Görüşme sırasında daha önce hiç duymadım bu şirketi lafı üzerine biraz takıldım onun dışında gayet akıcı konuştum ve rahattım herşeyi birer birer anlattım bir de intern bitince napıcaksın dedi ondada türkiyeye dönecem önce askerliğimi tamamlayacam sonrada iyi bir işte girip çalışmaya başlayacam bu internship den sonra işimde kolayca promote edeceğime inanıyorum falan dedim acaba buraya mı takıldı diyecem ama en baştan şirketin adına takıldı bi kere. Transcriptimi açtı ama hiç incelemedi. Mezun ek belgeme fln da hiç bakmadı. Sonunda da dediğim gibi i am sorry diyip beyaz kağıdı bana uzattı.
Bookmarks