Aysin güzel yazmıssın eline sağlık soylediklerine birebir katılıyorum. Fakat kimsede parası ile rezil olmak istemez. Sirketler üzerine düseni yapmak zorunda ogrencinin bu programı bilmemesi dogaldır. Onlara bu programı anlatmak sirketlerin isidir. Simdi sirket arkadasa 140 dolar yatırılacagını soylemediyse sevis pin nedir bilmiyorsa bu arkadasın değil sirketin sucudur.
Sponsor konusuna gelince sirketlerin en sevdiği seyi atmıssın ortaya. Ben parayı sponsora mı verdim de sponsoru arayım bana o sponsoru bulanda şirket. Eger bir sorun cıkarsa orada bunu cozecek olan kişide şirket olmalı. Oraya gitmeden hangi sirket acaba diyo ki sponsorun telefonu su orayı arayınca karsına Ali Mehmet cıkacak o sana yardımcı olacak.
Arastırmayı ben yapayım. Evi ben bulayım. Magdur olunca cozum uretme gayreti gosteren ben olayım yok oyle sey. Cogu ogrenci zaten bilmiyor programın ne oldugunu biz bile hala tartısıyoruz. Ogrenci kapıdan girince dil ogrenmek istiyorsa en guzel dil programı olur. Eglenmek isterse en guzel eglence. Para kazanmak isterse calısma programı. Herkes ne ısterse ona gore serbet veriyor sirket.
Ogrenci programı bilmiyorda ondan magdur oldu. Ne guzel bahane yaa. İyide adam nereden bilsin anlatmazsan. DS2019 nedir vize sureci nasıl işler. Arastıracakta nereden arastıracak. Buradan mı ? Bizde elimizden geldiğince yazıyoruz fakat burada da yanlış bilgi paylasan birsürü kişi var.
Aysin örnek vericem ama kusura bakma
mesela ds2019 gelmeden vize randevusu alınmaz demissin. DS 2019 olmadan vizeye girilmez ama ogrencinin pasaportu varsa vize randevusu alınabilir. DS 2019 olması sart değil.
Ayrıca danısmanı bogazlamadan kasıt sıkıstır demek. Tamamen katılıyorum ogrencinin yapması gereken surekli danısmanı aramak ve bilgi almak. Cunku her sırkette ortalama 4*5 kısı calısır 200 kısı gonderse adam bası 40-50 kısı eder. Siz ulasın siz sorun. Gerci goruyoruz kimdi o biri yazmıstı. Adamı aradım soru sordum bir dovmedigi kaldı yazmıstı. Hah işte oyle adamların cidden bogazını sıkın.
Bookmarks