:is guzel yerhakkimda fazlabilgim yok amabenim dedigim gibi telefon acip sorsn iyi olur ne kadar kazanacan,oranin ortami nasil felab,zaten garson olarak is addigina gore ingilizce iyidir..turk kizlarinin durumuna gelince onlar server assistant ti .. herhalde iyi calismiyorlarms yavas alarmis felan....oyle olunca se garsonsun bakiyon masan kirli daha orda kizlar yavas yavas sallanyor musteride gelmis onu bekletmiyorlarhemen baska masaya oturuyor o masayada baska garson bakiyor....o yuzden sevmiyorlar seni sonrada bahsis vermiyorlarmis..hatta bazilari leri gidip se diyormus benim asalarima hic karisma ben kendim temislerim sanada hic bahsisten pay vermem felan....
bu islerde isini iyi yapmak cok onemli musteriyle iyi sohbet edecen ondan sonra kesinlikle yanlis siparis vermiycen felan(yanlis siaris verirsen birde mutfaktaki seften firca yersin genelde mutfak caliscanlari sevmiyor garsonlari kiskanyorlar sanirim) musteriye sunarken hata yamiycan eksik birsey olmuycak unutmuycan hic bir seyi....eger hata yaparsan hemen bahsise yansiyor...en ufak memmuniyetsilik demk aldigin apranin azalmasi edmek![]()
Bookmarks