Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Job Offer

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Baştan şunu söyleyeyim DS belgesiyle Job offerın bir alakası yoktur. Çoğu şirket JOb offer olmadan ds Belgesini getirtir. Bununla birlikte job offerlara bakarsanız hepsi el yazısıyla doldurulmuş şirketin adı tel no e-mail adresi yetkili kişisi gibi bölümleri var. Yani DS yada başka bir bilgi isteyen herhangi bir bölüm yok. Şunuda araştırabilirsiniz self olarak job offerlar giden arkadaşlar işverenlerine sorsunlar. Acaba bu işverenleri sponsor şirketten yada resmi bi yerden bir allahın kulu arayıp bu arkadaş sizden job offer almış doğrumu söylüyor diye araştırma yapmışlarmı. Bir tek işveren evet beni aradılar desin zaten o zaman yapmayın bu işi. Ama hiç kimse hiç kimseyi aramıyor. Zaten şirketlerin size verdikleri job offerlarda yazan işyerine gittiğinizde bazen işverenin sizin geleceğinizden haberi olmadığı anlaşılıyor. Bu taktiği başta wat şirketler kendileri yapıyor zaten. Hiç merak etmeyin bir sorun çıkmaz.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Moody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tek işveren evet beni aradılar desin zaten o zaman yapmayın bu işi.
    Bu yazdığına istinaden söylüyorum,ben ilk self gidişimde direk amerikadaki sponsora mail attım.Ben geçen sene gittiğim iş yerine gitmek istiyorum.Onlarda sizle anlaşmalı olduğundan sizden job offer istiyorum dedim.Bana yazdıkları mesaj:Senin çalışma isteğini işverene bildiririz eğer kabul ettiklerini söylerlerse sana job offer göndeririz dedi.Bu sadece job offer için geçerli.DS-2019 formu daha önemli bi belge.Onu getirtmeden önce şirketle sponsor arasında bağlantı kurulmasını bekledim.

Hatta sana aldığım mailide buldum onuda göstereyim.
    Hi Ugur,

I sent your email to Vail Marriott.

Hopefully we will have an answer for them shortly, however, it may take several weeks until we have a response from them. I met with them last week, and they said that they should be making their summer hiring decisions towards the end of march or into early April.

We will keep you and Ozman posted on their decision.

With my best regards
    Yani ozamanki danışmanlık şirketim ve işverenimin buna karar vereceğini söylediler..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)