Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Job Offer

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alıntı Moody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Job offerı kendiniz doldurun bence. Ben geçen sene öyle yaptım hiçbir sorunda çıkmadı. Öncelikle gitmek istediğiniz sponsor şirketin(ciee gibi) internet sitesine girip bu yıla ait job offerı indiriyorsunuz. Sonra google dan araştırma yapıp herahngi bir eyalette herhangi bir işyeri (otel işi olursa daha iyi olur) buluyorsunuz. ve bulduğunuz işyerinin sadece adı ve adresi doğru olacak şekilde job offerı dolduruyorsunuz. Sonra doldurduğunuz formu sponsor şirketlerin Türkiyedeki taşeronlarına götürüp job offerım var ben self gideceğim diyorsunuz. Emin olun kimse sizin gideceğiniz işin gerçekten var olup olmadığını araştırmıyor . Daha sonrada gitmek istediğiniz eyalete gidip iş arıyorsunuz. Tabi gitmeden önce craiglist gibi sitelere iş için bakabilirsiniz. Ama örneğin ny a gidecekseniz iş bulma olasılığınız 90% civarında diyebilirim. [B][B]
    obaaa bu nasıl yorum ya... bunun kesinlikle adminler tarafından silinmesi gerek. bu bi anlasılırsa adamın abd gelecegini sondurursun zzaten anlasılmaması ımkansız. nasıl sadece adresi lazım o adamın EIN numarası lazım onu nereden bulacaksın hadi buldun ve adamdan habersız kullandın bu tamamen suctur.. CIEE bıde ornek vermıssın. Bunu yaptıgına sahsen ınanmıyorum ben. bunu sana hangi sirket sagladı isim verebilir misin peki

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    obaaa bu nasıl yorum ya... bunun kesinlikle adminler tarafından silinmesi gerek. bu bi anlasılırsa adamın abd gelecegini sondurursun zzaten anlasılmaması ımkansız. nasıl sadece adresi lazım o adamın EIN numarası lazım onu nereden bulacaksın hadi buldun ve adamdan habersız kullandın bu tamamen suctur.. CIEE bıde ornek vermıssın. Bunu yaptıgına sahsen ınanmıyorum ben. bunu sana hangi sirket sagladı isim verebilir misin peki

Adam doğru diyor, ukraynalı arkadaşım var oda bu yıl self gidecek aynısını yaptı ve hiçbir sorun çıkmadı bana da öyle yap dedi öyle yaparım galiba

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)