Alıntı rerere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler) Evet ikimiz de Houseman, siz de aynı durumdaydınız biraz da o yüzden soruyorum
Öncelikle hayatında şimdiye kadar eğlenme nedir bilmediğini anlayacaksınHatta bi süre sonra müdür işi makaraya vurduğunuzu anlayacak ve ingilizce konuşun diyecekHouseman işi kolaydır..Kolay dediğim housekeeper işine göre kolaydır.Bütün gün durmadan yürürsün,3 ayda 10 kilo vermiştim..Sürekli katları kontrol edersin..Housekeeperlar senden bişey ister getirirsin,günün ilk başında closet/yedekleme odaları'nı yedeklersin.Sonra housekeeperlar odayı temizledikçe kirli sepetleri dolar sen onları boşaltırsın,çamaşırhaneye götürür yıkatır sonra housekeeper a geri götürürsün.Odalardan housekeeping ile ilgili bişey isterlerse havlu,battaniye,yastık,yedek yatak gibi sen götürürsün ve o anda bahşiş verilirse alırsın yoksa odanın içindeki bahşişe dokunmazsın.Asansör önlerinin temizliğini yaparsın,koridorları süpürürsün günde 2 kere.Küçük çamaşır yıkama odaları vardır,onların temizliğini yaparsın.Boş zamanın olursada housekeeper a yardım edersin..Kabaca yapacağın iş bu..Ama ing iyi olması lazım.Yoksa çok zorlanırsın.Yanlış anlarsan 2-3 kere git gel yaparsın..Ama 3 ay sonunda ingilizcen senin bile anlayamayacağın sekilde iyi gelişir