arkadaşlar çok geç cevap verdiğim için üzgünüm,ama gittiğim yerde internet yoktu bu yüzden yazamadım.ben vizeyi aldım.ilk önce çok stresliydim hatta dosyalarımı kontrol ettirmeye gittiğim zaman vize görüşmemdeki resmin olmaycağnı bana bir bayan söyledi ve ben orada tekrardan fotoğraf çektirdim.parmak izimi alma işleminden sonra yine sırada bekledik benim sıram 226 idi 224 girdi ben de vize görüşmesini olacağım derken araya 240lar girdi heyecandan ölecektim neredeyse.bir de çok konuşan bir bayan vardı ben ona denk gelmeyeyim diye Allah a yalvardım.bir tane bay a denk geldim şükür.benim vize görüşmemden önceki kişiye vize vermedi.ben de ilk stres oldum ama adam çok şeker birisiydi kumral renkli gözlüydü.çok soru sormadı where are you study? what are you study? do you know relative in USA? and where will you work in USA ? dedi.ben de cevapladım.hatta 2..soruda çok komik bir şey oldu housekeeper deyip atladım ama sonra farkettim ki onu somuyormuş pardon deyip doğru cevabı verdim vizeyi veren adam da güldü baya.sonra bana işyerinde haklarımın olduğu bir kağıt verdi bunu veriyorum orada hakların var dedi.sonra beyaz küçük bir kağıt verdi.onaylıyorum dedi ve vizeyi aldım şükür.aslında o kadar korktuğumuz kadar değilmiş.forumda olan sorular var vizede sorulan sorular diye ona iyice çalışın güler yüzlü olun sorulara düzgün cevap verin yeter inşallah sizler de alırsınız.