Wendy's te çalışan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi?
Wendy's te çalışan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi?
Umarım bu link yardım olur...
http://www.turkishwat.net/fastfood-i...lafayette.html
Tesekkur ederim paylasimin icon ben floridada ya destinde buyuk ihtimalde pensacolada calisicam sehirler hakkinda az biraz bilgi sahibiyim fakat is ortami konusunda kazanc hakkinda bilgi sahibi degilim ever daha once giden arkadaslar bilgilendirirse sevinirim ekstra para gerekirmi kendikendime gecinebilirmiyim normal harcamayla
arkadaşlar cody Wyoming Wendys de çalışıcam genelde ne iş yaptırıyorlar hamburger mi yapıyoruz ? temizlik falan işlerinide yaptırıyorlar mı?
Yaptırıyorlar.Side-work denen bir olay var.Herkesin günlük ekstra bir işi oluyor ve sen ondan sorumlu oluyorsun.Mutlaka her gün temizlik yaparsın.Gittiğinde belli bir iş bölümü olur her gün.Kimi günlerde kasada durup sipariş alırsın, kimi gün hamburger yaparsın.İngilizcen iyiyse arabalı servise de koyarlar bazen.Tabi varsa gideceğin Wendy's de.
""Let the game begin""
Amerika'daki en güzel hamburgerlerin Wendy's'de yapıldığını duymuştum ama doğruluk payı nedir bilemiyorum. BK ve MC'den iyiymiş sanırım.
Yazın Newport, Rhode Island!
Hamburgerleri Mc ve Burger'dan iyi değil bence.Fakat patates konusunda en iyisi diyebilirim Arby's tarzı güzel patatesleri var![]()
hyannis wendy's te çalışıcak olan var mı? ben bu yaz ordayım. gitmeye 3 haftam kaldı![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks