Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
heheh bu hesabı 2 sene önce bende yapmıştım, mutlaka ev sahibinin vardır bir bildiği, 3 kişilik oda ile 2 kişilik oda arasında hacimsel acıdan cok fazla orantılı bir fark yok, birde şu mantık aslında normalde kişi başı 80 dolar alacak, 3 kişilik odada 3 kişi kalınca 75 alacak. genelde de 2 kişilik odaları tek kişiye vermek istemiyor, fakat devrede ben olunca hele ki Uğur senin için komple kökten kiralatırım orayı , geçtiğimiz sene 2 kişilik odada ben yalnız kalmıstım 150 dolar vermiştim hiç bana birsey söylemedi bu eksik fazla diye, zaten bende pek yalnız kaldığım soylenemezdi aslında, yeri geldi ufacık odada 11 kişi sabahladığımızı hatırlıyorum zaten bu ben ve benim arkadaslarım için geçerli olacak olan fiyatlar. Bende size sundum işte, durum bundan ibaret. Tek bir problem var bunun birde bir dublexi var 3 odalı 6-7 kişi kapasiteli orda 3 kişi kalsak ne kadar veririz diyorum ama pek indirim yapmıyo büyük ihtimal bu sene yine yalnız bir oda seçeceğim
Eyvallah Burak sağolasınumarım oraya gidenler bu konaklamayı görüp öyle giderler..Herkese nasip olmaz haftalık 75 dolar ve tanıdığın insanlarla kalmak...