Alıntı dgknfb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorun olmaz.Ben kaldım.Zaten senin sıkıntın kız arkadaşınla kalacak uygun bi yer bulmanda.Ucuza bulacağın bi yerde çok erkek olabilir ve sen rahatsız olabilirsin.O yüzden biraz muslukları açıp rahat edeceksin
Rahatimiz icinzaten masraftan kacinmayiz, bu arada diger konuda birsey yazmissiniz buradan cevap verimde mesaj kalabaligi olmasin, ona 2. Ise gerek yok zaten yaptirmamda bitek olursa ben 2. Iste calisacagim, evet biraz yorucu olacak ama problem degil su anki tempomdan daha agir olacagini zanetmiyorum tek sorun kiz arkadasimin ben calisirkrn biraz tek takilmasi oda sorun olmaz pek isten ayrilip gezmeye basladigimizda 2 isin faydasi,cok olacak bu arada yeri gelmisken biz 10 eylulde isten ayrilip san fransiscoya orda 1 hafta kaldiktan sonrada new york a gecip donmeyidusunuyoruz, tahmininizce konaklama yeme icme gezme icin san fransiscoda ne kadar gder?
Eğer ciddi manada tatil düşünüyorsan senin iş seçimin açısından Hilton'u seçmeni öneririm.Daha büyük bi otel ve çalışan indiriminden faydalınırsın tatil yaparken..Marriott otelde 200 dolar geceliği olan oda günlük 40 dolara düşüyordu çalışan indirimi ile.günlük 50 dolar diyelim haftada 350 otel.günlük yeme içmede 2 kişi 60 olsun haftada 420.Eğer araba kiralayacak olursan şu siteye bak derim Cheap & Discount Travel Deals, Flights & Hotels | Hotwire.com