Arkadaşlar şirketim yeni işler gönderdi, aralarında phoenicia, new york da yani dağın başı gibi, fakat konaklama ve yemek ücretsiz haftalık 175$ kazandcı var sizce gidilirmi? Şehire çok mu uzak günübirlik gezme şansımız olur mu?
Arkadaşlar şirketim yeni işler gönderdi, aralarında phoenicia, new york da yani dağın başı gibi, fakat konaklama ve yemek ücretsiz haftalık 175$ kazandcı var sizce gidilirmi? Şehire çok mu uzak günübirlik gezme şansımız olur mu?
Haftalık 175 dolar. Bence gidilmez.
konaklama ve yemek dahil olsada gidilmez dimi? yer olarak şehirden uzak biriktirip sonra gezmeye değer mi?
Yemek ve konaklama olsada gidilmez.
mecbur kalmadıkca gidilmez eğer başka seçeneklerin varsa hiç düşünme
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
myrtle beach ihtimali var ağır basıyor orası nasıl peki bilginiz varmı? bu arada teşekkürler yardımlarınız için.
yardımcı olan herkese teşekkürler, 2 iş var onaylamaya yakın olduğum ayrıntılarını yazim ona göre yardımcı olursanız sevinirim.
1. Myrtle Beach (Otelin İsmi İle Google Map den arattım adreste Holiday Inn Görünüyor)
Housekeeping
Saat Başı 7.75$
Min. 32 saat çalışma
40 dan sonra overtime
Konaklama 115-160$
2.Atlanta (Hilton Otelinde)
Saat Başı 7.25
Min. 32 saat
40 saat üstü overtime
Konaklama 75-110 $
Şimdi myrtle beach in konaklama çok pahalı ama ucuz yerler bulunuyormuş heralde ilk gittiğimde bulabilirmiyim?
İkinci iş bulma şansım hangisinde daha yüksek olur?
Biyer şehir merkezi, diğeri yazlık yer ikisininde çeşitli avantaj ve deazavantajları var. Ben kız arkadaşımda gideceğim, 10 eylüle kadar çalışıp biriktirdiğimiz parayla güzelce gezip alacaklarımızı alıp geri döneceğiz. Para biriktirme derdimiz yok ama orada gezmeye ve alacaklarımıza yetecek kadar para kazanmamız lazım. Hangisini önerirsiniz tecrübelerinize dayanarak? Şimdiden teşekkürler...
New York işini zaten hiç düşünme,oraya göre çok düşük bir ücret.Banada Myrtle Beach olanakları bakımından cazip geldi.Aslında hem Atlanta hem Myrtle Beach imkanları bakımından aynı gibi,ama senin yerinde ben olsam konaklamaya biraz daha para verip Myrtle Beach'e giderdim.
banada myrtle beach daha cazip geliyor, konaklamayıda çözeriz diye düşünüyorum daha ucuza getirebiliriz heralde, bunun dışında benim için ikinci işde önemli ve myrtle beach yazlık biyer olduğu için imkan daha fazla heralde, o zaman ilk tercihim myrtle beach olur. bir aksilik çıkarsa atlanta için görüşürüm. teşekkürler herkese
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
konaklama hazır gidiyoruz fakat yukarıda dediğim gibi biraz pahalı olunca uygun biyer bulmamız lazım, 115 dolar versem haftalık konaklamaya çok pahalı, birde birşey soracağım kzı arkadaşımla gidiyorum acaba ikimizin birlikte kalması durumu orada sorun olurmu? böyle bir ihtimal varmı bir motelle falan anlaşsak haftalık düşük bir fiyattan bulma şansımız varmı?
Sorun olmaz.Ben kaldım.Zaten senin sıkıntın kız arkadaşınla kalacak uygun bi yer bulmanda.Ucuza bulacağın bi yerde çok erkek olabilir ve sen rahatsız olabilirsin.O yüzden biraz muslukları açıp rahat edeceksin![]()
[QUOTE=Ugur;157637]Sorun olmaz.Ben kaldım.Zaten senin sıkıntın kız arkadaşınla kalacak uygun bi yer bulmanda.Ucuza bulacağın bi yerde çok erkek olabilir ve sen rahatsız olabilirsin.O yüzden biraz muslukları açıp rahat edeceksin[/QUOT
Rahatimiz icinzaten masraftan kacinmayiz, bu arada diger konuda birsey yazmissiniz buradan cevap verimde mesaj kalabaligi olmasin, ona 2. Ise gerek yok zaten yaptirmamda bitek olursa ben 2. Iste calisacagim, evet biraz yorucu olacak ama problem degil su anki tempomdan daha agir olacagini zanetmiyorumtek sorun kiz arkadasimin ben calisirkrn biraz tek takilmasi oda sorun olmaz pek isten ayrilip gezmeye basladigimizda 2 isin faydasi,cok olacak
bu arada yeri gelmisken biz 10 eylulde isten ayrilip san fransiscoya orda 1 hafta kaldiktan sonrada new york a gecip donmeyidusunuyoruz, tahmininizce konaklama yeme icme gezme icin san fransiscoda ne kadar gder?
Eğer ciddi manada tatil düşünüyorsan senin iş seçimin açısından Hilton'u seçmeni öneririm.Daha büyük bi otel ve çalışan indiriminden faydalınırsın tatil yaparken..Marriott otelde 200 dolar geceliği olan oda günlük 40 dolara düşüyordu çalışan indirimi ile.günlük 50 dolar diyelim haftada 350 otel.günlük yeme içmede 2 kişi 60 olsun haftada 420.Eğer araba kiralayacak olursan şu siteye bak derim Cheap & Discount Travel Deals, Flights & Hotels | Hotwire.com
çok teşekkürler yardımlarınız için, peki hilton atlantada olacak atlantayı önerirmisiniz o zaman? myrtle beach ile kıyaslarsanız hangisi daha iyi olhur? birde ben 2. iş veya overtime için çok uğraşacağım gezeceğimizde rahat gezelim diye neresi daha iyi olur bunun için atlanta ile myrtle beach arasında?
Arkadaşlar bende aynı konu hakkında bilgi istiycektim yeni konu açmak istemedim. Bana da ocean city de seacrets de doormen olarak iş teklifi geldi sizin görüşleriniz nelerdir ? Daha önceden gidenler bilgilendirirse çok sevinirim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks