Bence kötü değil.15 dolar new york için normal.Biraz korkutucu dursa da ben sırf New York'da yaşamak için bu işe giderdim.New York çok başka bir yer.Bu restoranın adı neymiş?
Bence kötü değil.15 dolar new york için normal.Biraz korkutucu dursa da ben sırf New York'da yaşamak için bu işe giderdim.New York çok başka bir yer.Bu restoranın adı neymiş?
""Let the game begin""
Employer: Larchmont Yatch Club yazıyor.
Fakat 40 saatten az çalıştırırsa beni yanarım. Hem orda yaşamaya yetecek mi bu para? Kazandıgımın hepsini yaşamımı sürdürmek için yersem bir anlamı olmaz ki benim için. 3 ay çalıştıktan sonra işten çıkınca cebimde para kalacak mı yani.
konaklamada şanslı olup uygun bişeyler bulabilsek pek bi kötülüğü yok aslında da nytaki konaklama fiyatları da hep uçuk ya queens bronx brooklyn vs uygun gibi denmiş ama işyerine yakın olmazsa yol masrafı da olucak :S fuardaki en iyi görünen iş de bu ama. izmir fuarındaki tüm işleri inceledin mi iptal olan işine benzer koşullu işler var aslında?
myrtle beach- sales assistant işine baktın mı? 7.50 saatlik 40 saat min çalışma 85.00 dolar konaklama haftalık? sayısal açıdan yakın göründü. north değil south carolinada ama![]()
msj sayım 10a ulaşmadı hala özel msj atma özürlüyüm burdan yazıyorum o açıdanaz önce söylediğim senin iptal olan iş galiba bargain beach wear işi o çünkü. northern new englanddakileri de incelemeni öneririm busser veya steward olarak çalışmayı sorun etmezsen?
Danışmanım o bize yollanan sitedeki her işin boş olmadıgını söylediler. Yani sanırım. Bu sitedeki tüm işlerin İzmir fuarında olacagını biliyor musun?
http://dynamichire.ciee.org/Communit...0-0019b9db9d85
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks