bence küçük olması avantaj bölgede başka aktivite yoksa şahsen yogun olur diye düşünüyorum hem overtime da verebilirler sürekli eleman almak yerine
bence küçük olması avantaj bölgede başka aktivite yoksa şahsen yogun olur diye düşünüyorum hem overtime da verebilirler sürekli eleman almak yerine
scapegoat oldboy arkadaşımın yorumuna saygı duyuyorum ; ama ben oradaki deneyimleri aktarmaya çalışıyorum diğer arkadaşlara...küçük olduğundan overtime fazla olur demişsin ; ama overtime bize uğramadı geçen sene küresel krizin başlangıç merkezi olan amerikada, patronlar daha fazla kemer sıkmaya başlamış...şöyle düşÃ¼nün..saati 8 dolardan çalışan bir eleman 1 saat overtime alırsa saat başı 8*1.5 = 12 $ alacaktır.bunun yerine overtime saatine yaklaşmamış bir başka elemanını aynı işte çalıştırırsa 8 $ verecektir.şimdi diceksiniz ki aradaki 4 $ lık fark adama koymaz... yalnız bu benim hesapladığım yalnızca 1saatlik overtime hesabıydı.düşÃ¼nün ki 12 saat overtime alacak bir çalışan ...12*4 = 48 dolar kayıp demek yalnızca 1 elemandan...bünyesinde 40 eleman olduğunu varsayın.. 48*40 = 1920 dolar haftalık kayıp...şimdi soruyorum...elemanlara overtime vermek mi daha karlı bu krizde , yoksa yeni eleman alıp overtimesız çalıştırarak parasının cebinde kalmasını sağlamak mı ?
bende old orchard beach maine de olcam. tanışalım gideceklerle
evt beyler 2010 ve 2011 yazı saco funtownda olanlar varsa yazabilirlermi
FORZA ES-ES
Başka yorum yapacak yok mu acaba ?
Hocam geçtiğimiz günlerde (25 Şubat) iş fuarı vardı ve orada arkadaşım ile birlikte bu işletmeyle görüştük. 2009 yılında çok yağmur yağmış ve 19 kez park kapanmış doğrumu dedik, oda onayladı. son 2 sene böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını söyledi. Öte yandan su parkında değil yiyecek servisi kısmında çalışacağımızdan su parkı kapansa dahi siz devam edeceksiniz çalışmaya dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Herkes memnun kalmayabilir, bir arkadaşım geçen sene King's Dominion'da çalıştı fakat çok memnun kaldı ama söylediğine göre hiç memnun olmayanlarda var. Kişisel görüşle alakalı birazda, birde herkes mutlu anılarını girip burada paylaşmıyor sıkıntısı olan yada sıkıntı yaşayanlar daha çok yazıyor. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Teşekkürler
Sende haklısın tabi. Ama park kapalı ise siz nasıl calısıyormussunuz ama senin kanın ısındı ise yapacak bişey yok o zaman.
Funtown normal eğlence parkını Splashtown'da su parkını yansıtıyormuş, öyle söyledi işveren. Yağmur yağarsa Splashtown kısmı kapanır dedi siz işinizi yine yapmaya devam edersiniz dedi ama bellide olmaz tabiki. Kanımın ısınmasından ziyade iş tercihini yaptık artık bu noktodan sonra bu şekilde yorumları görünce canım sıkılmadı değil.
@predator, park yetkilisi olarak kimler geldi kimle görüştünüz?
Hocam ismini sormadım valla, selamlaştık ondan sonrada başladı anlatmaya. Bi 15 dk anlattı herşeyi, sarışın 25-30 yaşlarında sarışın bir adam. Enerjikti bayağa bütün stresimi aldı. Bir de yanında Türk birisi vardı yardımcı olmak amacıyla, sanırım daha önce orada çalışmış birisi. Genel müdürün geleceği yazıyordu sosyal paylaşım sitesinden baktık kim olduğuna fakat gelen kişi o değildi.
Konu predator tarafından (27-02-2012 Saat 06:50 PM ) değiştirilmiştir.
Hep çok kötü yorumlar yapılmış.Kings dominion'un yanında hep 2.planda kaldı
2013 için düşünüyoruz var mı yorum geçen senekiler...
Funtownda lanscaping işi düşünüyoruz duyduğuma göre bahçe bakımı çim biçme sulama vs deniliyor çalışma saati ve parası bana uygun geldi ancak hiç iyi şeyler yazılmamış.. Geçen sene orda olanlar anlatabilirse şirketin sağladığı konaklama şartları nasıldı... şimdiden teşekkürler
Konu masumköylü tarafından (10-02-2013 Saat 03:25 AM ) değiştirilmiştir.
Hocam merhaba ben old orchard beach maine gidicem.işim ride operator.yağmurdan dolayı işler iptal oluyor para alamıyoruz dediler var mı öyle bir şey olursa ne yapıcaz gitmeyelim mi? illa ikinci iş mi bulmalıyız
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks