Work and Travel
Toplam 45 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Funtown egelence parkı hakkında bilgisi olan varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alıntı rideoperator86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle şunu söylemek istiyorum,funtown'da çalışmak isteyen 2 kere düşünsün.Bir arkadaş saco taksim e çok benziyor demiş,hani taksimi görmesek neyse de ,uzaktan yakından alakası yok....Funtown da ride operator olarak çalıştım kazancı bıraktım kaybı en aza düşürmeye çalıştım.O kadar çok yağmur yağdı ki park 2009 sezonunda 19 kere kapandı.E doğal olarak para kazanamadık.Dışardan tanıtıldığı gibi değil ne yazıkki gerçekler.Bu sezon work and travel öğrencileri için çok kötü bir sezon oldu.Aynı sıkıntıları bi daha çekmemeniz için bunları yazmak istedim.Sözleşmede 35 saat ve üstü çalıima saati gösteriyor,güya overtime da var görünürde AMA ''OVERTIME'' hikayeymiş.

Overtime nedir ? Mesaiye kalmak.overtime kaldıgın sürede aldıgın saat ücretinin 1,5 katını kazanırsın.Ben hiç overtime alamadım.Kendi saatimi çalışınca şükrediyodum halime (malum yağmurlar sağolsun)...Bu sadece benle alakalı değil.Parkta yaşayan birçok arkadaşım bu problemi çekti.Türkiyedeki şirket tabi güzel bir şekilde pazarlayacak satacağı malı.Tabi ki yalan söyleyecek...Bunlara sakın kanmayın arkadaşlar...Bana çok az Türk ün oldugunu söylemişti şirket,sadece parkta çalışan 35 Türk vardı.Totalde kaldıgım yerde 100 Türk rahat vardı.Dil gelişimi yok denecek kadar az.Ancak kendi çabanızla bişeyler kapabiliosunuz...PALACE PLAYLAND (OLD ORCHARD BEACH)da da aynı durum geçerli...Haftada max 275 dolar kazanabiliyosunuz (yağmur yağmassa) bunun 80 doları haftalık ev konaklama ücreti (küçücük bir klübede 4 kişi kalıyoduk),45 dolar da haftalaık ev alışverişi...Size kalan 150 dolar.150*4= 600 dolar aylık kazanç,600*3= 1800 dolar sezonluk kazanç (Tabiki bu gezip tozmayacağınızı düşürsek)...Programın tek amacını görüorsunuz: WORK AND WORK....TRAVEL YALAN....Benim gibi amaan bi dahamı gelecez amerikaya diyip gezip tozarsanız 600 dolarla eve dönersiniz...Ayrıntılı bilgi almak isteyen bana mesaj yollayabilir...
    Predetor bence arkadas cok acıklayıcı yazmıs. Daha ne bilgi istiyorsun anlamadım. Cocuk resmen gitmeyin diyor. Sen buraya gitmeyi mi dusunuyorsun yoksa..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Predetor bence arkadas cok acıklayıcı yazmıs. Daha ne bilgi istiyorsun anlamadım. Cocuk resmen gitmeyin diyor. Sen buraya gitmeyi mi dusunuyorsun yoksa..
    Hocam geçtiğimiz günlerde (25 Şubat) iş fuarı vardı ve orada arkadaşım ile birlikte bu işletmeyle görüştük. 2009 yılında çok yağmur yağmış ve 19 kez park kapanmış doğrumu dedik, oda onayladı. son 2 sene böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını söyledi. Öte yandan su parkında değil yiyecek servisi kısmında çalışacağımızdan su parkı kapansa dahi siz devam edeceksiniz çalışmaya dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Herkes memnun kalmayabilir, bir arkadaşım geçen sene King's Dominion'da çalıştı fakat çok memnun kaldı ama söylediğine göre hiç memnun olmayanlarda var. Kişisel görüşle alakalı birazda, birde herkes mutlu anılarını girip burada paylaşmıyor sıkıntısı olan yada sıkıntı yaşayanlar daha çok yazıyor. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)