Alıntı rerere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar iş seçiminde son viraja girdim kafam karışık ama biraz, yardımınıza ihtiyacım var.

İngilizcem iyi seviyede, otel işini seçersem Houseman olacağım büyük ihtimal. Restaurant işini seçersem Server ya da Food Runner olacağım. Daha önce bu pozisyonlarda çalışmış arkadaşlar iyi/kötü yanlarını yazabilirler mi?

Hangisinin çalışma ortamı daha iyi, daha eğlenceli olur? İngilizce pratik yapmak için hangisi daha faydalı olur? Otel de restaurant da büyük iş yerleri.
Houseman olarak çalıştım ve food runner arkadaşlarım vardı gerek Türk gerek Amerikalı.Housenman daha çok kazanır ama tek çalışır..Food runner genelde mutfakta sipariş bekler ve grup içinde çalışır daha eğlencelidir..Bazen otel dolu olsada sipariş vermiyor müşteriler..bu durumda food runner az kazanıyor houseman e göre..Ha birde houseman tek çalışıyor dedim ama telsizle sürekli irtibat halindesin.Bi Türk arkadaşımla beraber aynı pozisyonda çalışmıtık o telsiz konuşmalarını bi duysan2 Türk houseman aynı yerde olması biraz şanstı benim için gerçi