Arkadaşlar ne güzel herkesin gideceği yer ve işi belli.Şirkete kayıt olduk ama ne işimiz ne gideceğimiz yer belli.Hayırlısı.. gideceğiz inş![]()
Arkadaşlar ne güzel herkesin gideceği yer ve işi belli.Şirkete kayıt olduk ama ne işimiz ne gideceğimiz yer belli.Hayırlısı.. gideceğiz inş![]()
ben de bu sene gidiyorum virginia beach e,housekeeper olarak çalışmaya.siz neler düşünüyorsunuz ?
benim mülakat iyi geçerse. yer virginia - richmond iş mcdonald's olacak.
Bir aksilik olmazsa Philadelphia'dayım ben de.
2012 Florida/Panama City Beachgeçen yıl ki olduğu gibi !!!
Bende şirkete kayıt oldum iş ayarlanmadı hayırlısı inş![]()
Evet benim durumda belli oldu Cedar Point Ohio,Sandusky ride host![]()
iş ve eyaleti belirledikten sonra fuara gidicem.wat için kız arkadaş arıyorummm yalnız gitmek istemiyorum
4 Şubat'ta belli oldu benimde wilderness hotel, wisconsin... housekeeper olarak alındım.
Wendy’s – Cape Cod, Massachusetts 2 arkadaşımla burdayız yazın bekleriz![]()
montana'ya gidecek olan var mııı??
Ben de bu yaz Lake George 6 flags great escape e gidiyorum. Tek başıma gideceğim. Aynı yere gidecek arkadaşlar varsa şimdiden iletişime geçebiliriz.
Texas,east austin,new breanfuls Schlitterbahn Waterpark'da lifeguard olarak çalışıcam bi aksilik olmazsa.sözleşmemi falan imzaladım vize işlemlerini hallediyorum.gidicek veya daha önce gitmiş arkadaşlar varsa tavsiyelere açığımspor akademisinde yüzme antrenörlüğü okuyorum silver,bronz lifeguard sertifikalarım var
![]()
ile bir aksilik olmazsa FL Niceville MC DONALDS
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
MADDER şirketinden memnun kaldınmı.ilgi ve alakaları nasıl oldu?
merhaba arkadaşlar bende Oklahoma City'e gidiyorum Oklahoma City Zoo da çalışacağım, inşallah hepimizin güzel bir işi ve eğlenceli gezileri olur...
Bu yaz ICEP aracılığıyla New York Nathans Famous'tayız...
Vizede sıkıntı çıkmazsa bu yaz Funtown Splashtown, Maine' deyiz.
New Orleans - Poppys Time Out Sports Bar
Varmı New Orleans'a gelecek olan ?
kings dominion - lifeguardlık mülakat tamam, sıra testlerde.
cape cod, ocean edge var mı?
vızede sıkıntı olmazsa bu yaz utah lagoon park...
Florida-Panama Emerald Falls![]()
sorun olmazsa 8-9 haziran'da Michigan'da... giden arkadaşlar varsa irtibata geçelim mümkünse...
tanışma partisi yapsak güzel olabilir. gerçi farklı yerlere gideceğiz de maksat muhabbet
Merhabalar..
Ben biraz geç kaldım. Yenilerde başvurdum. Ohio'da bir karnavalda mini shoplarda satış yapıcam. Sözleşmemi imzaladım. Konaklamamı işveren sağlıyor ve 25$ gibi komik bir tutar.(işveren almayabilir diye düşünüyorum.)
Herkese iyi şanslar vize işlemlerinde..
Mobile Alabama Hafez Corp Mc Donalds Mobile de olanlardan haber bekliyorum
Ocean City, Maryland. Grand Hotel. İş tamam, vize kaldı bir tek. O taraflara gidecek olan varsa bilgi kritiği yapabiliriz, iyi şanslar herkese.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks