yine yeniden Six Flags Great America/Hurricane Harbor![]()
Direk iş adresi verenler daha önce buralarda çalıştığı ve tekrar gitmesi garanti gibi olanlar mı yoksa ilk defa gidipte işleri şimdiden belli olanlar mı? Yoksa sponsorlar hala şu fabrika işlerindeki çelişkili kararları bekliyorlar mı?
Birde şöyle sorayım; iş seçenekleri gelenler var mı?
lake george'ye gidecem inşallah geçen sene ortalama düşüktü bu sene sorun çıkmaz umarım
seniore , ben NY Six Flags e gidicem, the Great Escape e, bizim parktaki cankurtaranlıkla ilgili bişeyler söyleyebilirim, su parkı parkın açılış saatinden bir saat sonra açılıp, kapanış saatinden de 1 saat önce kapanıyordu dolayısıyla parkta ride da veya food da çalışan biri kadar kazandılar mı emin değilim.
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
bende bu yaz newjerseye gitmek istiyorummm inşallah herkes güzel bir yaz sezonu yaşar ...
Ben daha once Rehoboth beach/DE ye gitmistim.buyil da grand teton da calismayi dusunuyorum Wyoming de ama hala kararsizim.
virginia beach 21. cadde aceanside otele gidcem bu yaz varmı oraya giden bşka arkadaşlar tanısalm
virginia eache gidecekler varmı ..
4. defa WILDWOOD NJ eyaletine gitmeye karar aldım 2012 sezonunda Wildwooda gelecek arkadaslara şimdiden bol şanslar =)
Benide yazııın bu sene gidicek olanlara şirketim belli kayıt oldum.Ama eyalet ve iş belli değill
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
Herkes Nj e mi gidiyo bu nedir boyle
ben de nj deyim. ama ben CAMDEN civarlarinda olucam....
ben de NJ ye gitmek istiyorum fakat şirket araştırıyorum, bi kaç arkadaş arıyorum yanıma daha hesaplı olur diye öneriniz var mı?
ben ve 2 arkadaşım kayıt olduk ama iş belli değil henüz.
Konsolosluk Alaska işlerini iptal etmezse Alaska'dayım bu yaz..
Ben de Washington DCdeyim bu yaz life guard işi kaptım güzel bir yaz olacak.
@sukrucetin RSV Pools mu? O ise nasıl şimdiden belli oldu işi aldığın?
bende ocean city de resepsiyon işi buldum sanırım kabul edicem. ocean city e gidecek varmı ?
Ocean city'e gitmiştim bu yaz.Çok güzel ama çok pahalıydı.İnş iyi saat alırsın ve para kazanırsın.
""Let the game begin""
virginia beach'deyim yazın![]()
nerede olacağım yada iş belli değil ama olursa haberiniz olur![]()
benim de işim eyaletim belli değil ama ukla abroad'a kayıt oldum.
Ocean City'e bende gidiyordum ama cok pahalıymıış o yüzden biraz daha bakıcam
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
Selam arkadaşlar.Eğer bir sorun çıkmaz ise bu benim ilk tecrübem olucak.Benimde durumum sizin gibi.Şirket kayıt işlerleri filan tamam ama daha işler belli değil.Bugün son anda 4 şubat fuarında Cedar Point de yer buldum.Danışmanım ona yazdı.Birde Atlas online hiring sisteminden işlere başvurdum ama % 70 inden decline aldım.Şuan 4 tane aktif iş var bakalım kabul ediceklermi.Dediğim gibi şuan büyük ihtimalle Cedar point,Ohio ya gidicem gibi görünüyor.Tabi fuarda kendimi kabul ettirebilirsem.Eğer 2012 yazında cedar point e gidecek olan arkadaşlar varsa haberleşelim.
merhaba, vizede aksilik çıkmazsa bu sene ben de varım.şimdilik washington-dc'deki hms host'ta çalışcam gibi ama bir kaç yerden daha haber bekliyorum.
bende biraz geç kalmış olarak kaydımı oldumiş teklifi bekliyorum
bakalım nolcak sanki biraz geç kaldım gibi
![]()
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks