1-) Çalışarak Kazanılır: İyi bir iş bulunur, daha sonra elinden geldiği kadar çaba gösterilerek o işte çalışılır, üstlerine sevimli görünülmeye çalışılır, böylece bonus, overtime vs. alınmaya çalışılır...

2-) Çok Çok Çalışarak Kazanılır: Birden Fazla işte aynı performansla çalışılır, sağlık riske atılır ama getirisi de çok olur..

3-) Piyasa Araştırması Yapıp: Özellikle Amerika'da bizim ülkemizin çok talep gören ürünleri (Elektronik, Bilgisayar, Pda, Zippo, Kamera) yarı fiyatına, belki de daha ucuza alınır, sonra ülkeye dönünce satılabiliyorsa elden çok yüksek karla, olmuyorsa da iyi fiyatlara online satılır..

Bu kısmı biraz genişletmek istiyorum...

Laptop'dur, ne bileyim fotoğraf makinesidir falan filan... Bunlar herkesin alıp satabileceği ve karının da fena olmadığı ürünler. Fakat size bir önerim daha olacak, nadir eserler alıp satmak.. Bu biraz da uzmanlığa ve araştırmaya dayanıyor, ama para kazanmak çok da basit olmamalı değil mi

gittigidiyor gibi bir sitede yüksek fiyata satılan ürünlere baktığınızda, bunları ebay ya da amazon'dan çok komik fiyatlara satınalabileceğini görebilirsiniz... Fakat bu sitelerde satılan ürünlerin %90'ının türkiyeye gönderimi olmadığı için herkes birkaç kat fazla ödeyip türk online sitelerden alıyorlar... bu ürünlere örnek vermek gerekirse;
* Yıpranmamış madeni paralar, gümüş paralar, proof'lar
* Oyun kartları (Magic,Warcraft,Pokemon)
* Birinci baskı kitaplar
* Eski saatler, kalemler
* Bilgisayar oyunları: ülkemizde 10 kişiden 9 u korsan oyun oynasa da bazı oyunların, özellikle de mmorpg'ların orjinalinin alınması zorunlu olduğu için çok güzel para kazanabilirsiniz... mesela World Of Warcraft D&R satış fiyatı 35ytl, Wall-Mart satış fiyatı 1,99$ gibi...
* Kozmetik ürünleri; Parfümler, Makyaj malzemeleri...
* Alkollü içecekler

Not: Burada önemli olan, satış amacıyla alınan şeyin paraya dönüştürülme oranının yüksek oluşudur... Saydığım pek çok ürün peynir ekmek gibi satılabilmekte, dolayısıyla birçoğuna gümrük limiti olmadığı için kişiyi küçük çaplı zengin edebilmektedir...

Not: Verdiğim bilgiler tamamen teoriktir, yapmışlığım yoktur.. Sonra aman efendim 5 milyarlık gümüş para aldım elimde patladı satamıyom diye gelen özel mesajları ciddiye almayacağımı şimdiden belirtmek isterim...

Herkese Kolay gelsin...