yeşil pasaportlara j1 vizesi verilmiyor sadece bendede vardı pasaport sube değiştirmemi soledi j1 vizesi yeşile verilmiyormus ama yok ben j1 almıcam dersen gene kullanabilrsn yeşilini herhalde
yeşil pasaportlara j1 vizesi verilmiyor sadece bendede vardı pasaport sube değiştirmemi soledi j1 vizesi yeşile verilmiyormus ama yok ben j1 almıcam dersen gene kullanabilrsn yeşilini herhalde
when life gives you lemons, make lemonade
meraba arkadaslar
siteye 1 haftadır takip ediyorumdur bugün de üye oldum en sonundasorum ise su an bende de yeşil pasaport var ve bu şekilde programa baswurmayı düşünüyodum ama buradaki arkadaslar yeşil pasaportla baswurulmuyo yazmıslar (yani j1 wizesi verilmiyor).bi kaç forumda genel olarak yazılar bu şekilde ama tam tersi seylerde okudum mesela bu sene yeşil pasaportla j1 wizesi alınabiliyomus, yada ne benm arkadasım öyle gitti bi sorun cıkmadı die.bunların dogruluk payı nedir arkadaslar, gercekten war mı böyle bişey? yani şu pasaport işine kesin olarak cevap verebilcek biri var mı ? ona göre bende elimden olan pasaportumu iptal ettirip yenisini çıkartma işlemlerini baslıyım. şimdiden teşekkürler
bende çıkartıyorum yeşil pasaportumu, ver elini ABD) 25 Yaş hobaaa
![]()
Yeşil pasaportla J1 vizesi alınmıyor arkadaşlar.
""Let the game begin""
arkadaslar yeşil pasaportumu ıptal ettirdim.Fakat yeşil pasaport ile vize alındığını çok garanti bir biçimde öğrendim.acaba wat firmaları bize harçsız pasaport almak için verdikleri belgelerden herhangi bir avantajmı sağlıyor?yani kendi firmalarına herhangi yararı mı oluyor?çunku kayıt olmadan öncede sormuştum ısrarla alınmıyor dediler!
yeşil pasaportla j1 vizesi alınmıyor diye biliyorum bende..amerikaya giderken emniyete teslim ediliyor döndükten sonra tekrar alabiliyoruz diye biliyorum ..şirketlerin bundan ne gibi çıkarı olabilir ki sonuçta cüzdan bedeli gecen sene 54 tü bu sene artmış sanırım ...sana bu bilgiyi veren kim ?![]()
![]()
![]()
bir kişiye ait 2 tane geçerli pasaport aynı anda olamıyormuş oyuzden yeşil pasaportumu iptal edip yenisi aldım.bu yaz ,yakın bir arkadaşımın arkadaşı yeşil pasaporta çalışma vizesi almış ben iptal ettirdiğimi söylediğimde bana direk niye iptal ettırdın hemde kolay alabiliyordun dedi.
o zaman üzüldüm senin için yaa gerçekten bende alınamadığını biliyordum sen şirketini arayıp sordun mu peki durumu ?
iptal ettirdikten sonra söylemenın bi anlamı yokki![]()
olsun ya sen ara bir sor en azında doğru ise diğer kişiler aynı hatayı yapmaz
Bende de yesil passaport var simdi bu passaportla work and travel icin vize alabiliyor muyum ?Bazi arkadaslar alin miyor , diger baska arkadaslar alinabiliniyor diyor 2011 yillinda itibaren .Durum nedir yesil passaport ile vize alip turkiyeden cikis ve giris yapabilen var mi?2012 icin bir degisklik soz konusumu kesin cevabi bilen ve nerden ogrenebilecigim soylerseniz sevinirim .Beni bu konuda bilgilendirecek arkadaslardan yardim bekliyorum.
Arkadaşlar 18'i ni geçipte yeşil pasaport çıkarmakta hiçbir sıkıntı yok 15 yaşında aldım yeşil pasaportu 18 de doldu sonra 19 yaşında tekrar başvurduk rahat bi şekilde aldım hiçbir zorluğu yok yane. J1 vizesinide yeşil pasaport belli bi dereceye gelmiş devlet memurları ve ailelerine seyahat amaçlı verdiği için çalışmalarına izin vermiyor. o yüzden j1 vizesi verilmiyormuş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks