telefonu falan iade etmek yok.Senin oluyor.Ama büyük ihtimal kullanamazsın o telefonu türkiye'de.Çünkü bir çok telefonun içinde sim kart kendinden oluyor ve çıkartamıyorsun.AT&T dünya telekom aileni arayacaksan en iyisi ve rahatı.Onu araştır.Forumda da onunla ilgili konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.Amerika içinde de kullanabiliyorsun o hattı.
""Let the game begin""
yok sadece tel alirken kampanya yapiyolar.ustune 100 dolari 10 dolar olacak sekilde kredi yukleyebiliyosun.ama tavsiyem 2. telefonu almanizdir.ilkinin suresinin bitmesine 10 gun kala 2. teli siparis edin ilki bitince digerini aktif edersiniz..ayrica calling card kullanimi biraz zahmetli oluyor.tr ile aradaki saat farki nedeniyle sabah erken saatte yada aksam gec saatte disari cikip telefon kulubesinden arama yapmaniz gerekiyor.bulunacaginiz yerin saat farki onemli tabi.ama cep tel yada skype gibi evden baglanti kurabileceginiz bir yontem daha iyidir.kisisel tavsiyem net10 uzerinden bi tel alip kullanmanizdir.zorda kaldiginizda yaninizda bi cep tel olmasi her zaman iyidir.ordaki arkadaslarinizin cep telefonunuda arayabilirsiniz.sabit hat zorunlulugu sadece Tr'ti ararken gecerli..
Hocam siz iletisim icin nasil bi sistem kullandiniz bende ayni yontemi dusundum ama hat almak yerine net10 aldim.siz verizon'u nerden aldiniz ve ne kadar maliyeti ve tarife ucreti var?Cep tel olarak Tr'den bi telefon mu kullandiniz?biliyorum sorular biraz cok oldu sorular ama eger uygun ise toplam fiyati bende ayni yontemi kullanabilirim
Birde daha once Amerika'da Wirofon kullanan yada kullansak tarife ucreti ne olur bilen var mi acaba?
Internet baglantiniz varsa bana gore Voip prgramlari gercekten cok iyi.
-Symbian
-Android
-IOS
-Windows
Isletim sistemlerine de yuklenebiliyor.Ev telefonu 0,025$ ; Cep telefonu 0,13$ dakikasi.
Edit: Bu saglayicida ev hatlari bedava, cep telefonu 0,09$
Konu break tarafından (31-01-2012 Saat 09:25 PM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
walmart'dan verizon hatlı samsungun dandik kapaklı telefonunu aldım 30 dolar falandı galiba. Amerika içi kullanımda onu kullandım günlük 1 dolar düştükten sonra sınırsız amerika içi konusma veriyordu. Ben o hattı kullanmak zorunda oldugum için, baska hat çekmediği için acıkcası onu kullandım baska hatların eminim daha güzel tarifeleri vardır. Gitmeden sirketler mezun calling card veriyorlar. Gitmeden arayın pin numaranızı aktifleştirin, havalanına ilk vardıgınızda ailenizi aramanızda iyi oluyor 20 dk konusma süresi var içinde. Daha sonra sitesinden telefon numaramı pine kaydettim her aradığımda tekrar sifre sormuyordu. aylık 10 dolarlık yükleme bile uzun süre götürdü beni. Evimizde internet yoktu ben mecbur bu yöntemi kullandım. Tr telefonunu ben hiç kullanmadım orda
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks