merhaba bu yaz büyük ihtimalle alexandria, washington'da premier aquatics te cankurtaran olarak çalışacağım.bölge nasıldır eğlencelimidir.forumda bir arkadaş vardı ama ulaşamadım öyle oluncada konu açayım dedim var mı bilgisi olan?
merhaba bu yaz büyük ihtimalle alexandria, washington'da premier aquatics te cankurtaran olarak çalışacağım.bölge nasıldır eğlencelimidir.forumda bir arkadaş vardı ama ulaşamadım öyle oluncada konu açayım dedim var mı bilgisi olan?
işverenin hakkında olumlu şeyler duymuştum,d.c. bölgesi hakkında pek bir bilgim yok,ama tahminimce yine eğlence mekanları vardır.Ancak güvenlik konusunda belkide Amerika'nın en güvenli şehirlerinden biridir,çünkü malum bütün bakanlıklar ve daha önemlisi başkan buradaArada gezmek amacıyla philadelphia'ya gidilebilir,kişisel zevklerin nedir bilmiyorum ama d.c. etrafında bir çok national park olduğunu google maps'tan gördüğüm kadarıyla hatırlıyorum.Arada doğayla iç içe olmak güzeldir
![]()
Bayburt,Yozgat ve bilimum şehirlerimizde bile gece hayatı varken oralarda niye olmasın değil mi?Fakat tabii ki bi NJ veyahutta LA değil.Washington D.C de çoğunlukla House Party tarzı eğlenceler olur bunlarda zaten genel eğlence ihtiyacını karşılar zannediyorum.Bunların dışında D.C çok düzenli bir şehirdir özellikle müzeleri ve egeofficer08 in dediği gibi parklarıyla ünlüdür zira zaten doğu yakasında olduğu için bir günlük bile olsa çevre eyaletlere gidebilirsin.
teşekkür ederim bilgiler için![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks